Verzekeringen voor jou

Van woonverzekeringen tot dekkingen voor hobby’s en reizen. Alledaagse levensverzekeringen en veiliger de weg op. We hebben alle verzekeringen voor jou en je familie. Ook als je op zoek bent naar een hypotheek voor jouw droomhuis ben je bij ons aan het juiste adres.

Jij & Jouw gezin

Handige verzekeringen voor veelvoorkomende risico’s in het dagelijkse leven.

Bekijk deze verzekeringen

Wonen

Handige verzekeringen voor veelvoorkomende risico’s in en aan huis.

Bekijk deze verzekeringen

Onderweg

Handige verzekeringen voor veelvoorkomende risico’s op de weg en het fietspad.

Bekijk deze verzekeringen

Reizen & Vrije tijd

Handige verzekeringen om de risico’s in je vrije tijd te verzekeren. Voor o.a. reizen, een eigen vakantiewoning of je bruiloft.

Bekijk deze verzekeringen

Geldzaken

Geld maakt niet gelukkig, maar maakt het leven soms wel makkelijker. Wij helpen je graag met je geldzaken.

Meer informatie

Pensioenen

Weet jij of je tijdens je pensioen leuke dingen kan blijven doen? Bouw voldoende pensioen op. Anders zit je straks stil achter de geraniums.

Meer informatie
550_arbodienstverlening 001.jpg
550_jij_en_jouw_bedrijf.jpg
550_jij-en-jouw-gezin-005.jpg

Wij zijn You Sure

Wij zijn jouw verzekeringsadviseur. Dat betekent dat wij weten wat alle verzekeraars in Nederland aanbieden en tegen welke voorwaarden. Deze kennis gebruiken wij om voor jou de beste verzekeringen te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.

“Alles onder één dak, wel zo makkelijk”

Emmy belde om een scooterverzekering voor haar dochter af te sluiten. Een paar gegevens uitwisselen en het was voor haar geregeld. Dit is de zevende verzekering die ze via ons afsluit. Laatst hebben we samen haar verzekeringen doorgenomen. We hebben één verzekering overgesloten tegen een lagere premie en betere voorwaarden. Ik kijk altijd graag met haar mee om het beste pakket samen te stellen. Goed advies is nog maar het begin. – Inge, Adviseur Particulier

quote_Inge_Adviseur particulier.jpg

Het laatste nieuws

1920x1080_nws_You-Sure-via-Yellow-Hive-naar-top-5-intermediair.jpg
Uitgelicht
5 min

You Sure via Yellow Hive naar top-5 intermediair

Yellow Hive – The Insurance Company – is een dynamische financiële adviesorganisatie die onderdak biedt aan de merken You Sure, Felixx® werk & in...

Lees meer
nws_thumb_impact-van-hypotheekrente-op-de-maximale-hypotheek.jpg
Privé Geldzaken 5 min

Impact van hypotheekrente op de maximale hypotheek

Wat is eigenlijk de invloed van je hypotheekrente op je maximale hypotheek? Is een rente verschil van 2% of 3% echt zo groot? Dat lees je in dit ...

Lees meer
nws_thumb_bruiloftverzekering-afsluiten-overbodig.jpg
Privé Reizen & Vrije tijd 5 min

Bruiloftverzekering: afsluiten of overbodig?

Je hebt je soulmate gevonden. Samen stappen jullie het huwelijksbootje in. Eén van de meest memorabele dagen in je leven (als het goed is). En of...

Lees meer

Heb je een vraag over verzekeringen?

Wij weten hoe ingewikkeld verzekeringen soms lijken. Zeker als je er niet elke dag mee bezig bent. Gelukkig zijn wij dat wel! Heb je een vraag over een gezinsverzekering, woonverzekering of een andere verzekering? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken met je mee en geven advies. Zonder dat je direct ergens aan vast zit.

540_vragen-particulier-001.jpg

Ook voor zakelijke verzekeringen

Ondernemen is risico nemen én bepalen welke risico's je wilt verzekeren. Wij kunnen een bedrijfsrisicoanalyse voor je uitvoeren. Dan kijken we daarna samen welke risico's je wilt afdekken en welke verzekeringen daarbij passen.