Het Coronavirus leidt tot veel zorgen en vragen. U kunt nog steeds zoals gewoonlijk contact opnemen. Wij vragen u echter om alleen in noodgevallen bij uw lokale vestiging langs te gaan. U wordt het snelste geholpen via info@yousure.nl of de chat-functie rechtsonder op deze pagina. Ga naar www.yousure.nl/corona voor de laatste stand van zaken in verband met het Coronavirus en uw verzekeringen.

Op dit moment is er geen mogelijkheid om afspraken te maken bij ons op kantoor.

Belastingaangifte 2019

Ook dit jaar staan de Belastingaangifteshop en You Sure weer voor u klaar. Wij zorgen er graag voor dat u snel en gemakkelijk uw belastingaangifte voor 2019 bij uw lokale You Sure vestiging kunt regelen.

Meld u hier aan

VerzekeringsCheck erbij?

Naast uw belastingaangifte, helpen wij u ook graag met uw verzekeringen. Daarom bieden wij u als gewaardeerde klant gratis een You Sure VerzekeringsCheck aan. Door naar uw huidige verzekeringspakket te kijken, kan onze adviseur ervoor zorgen dat uw pakket bij uw huidige wensen aansluit én dat u niet te veel betaalt.

Interesse? Schrijf dit dan bij het maken van uw afspraak in de opmerkingen. Een van onze adviseurs zal dan telefonisch contact met u opnemen.

 

Meer informatie

 

Kosten & betaling

Voor het laten verzorgen van de aangifte InkomstenBelasting 2019 betaalt u als relatie van You Sure € 70,- voor één persoon en € 90,- als u een fiscaal partner heeft.

U kunt dit bedrag betalen via iDEAL, elektronische bankbetaling of contant tijdens de afspraak. Tarieven voor overige fiscale werkzaamheden waar u gebruikt van wilt maken, vindt u hieronder bij extra dienstverlening.

Checklist

Ter voorbereiding op uw afspraak kunt u gebruik maken van onze checklist belastingaangifte. Zo weet u precies welke documenten u nodig heeft voor uw aangifte, waaronder de aangiftebrief van de belastingdienst (binnenkort beschikbaar).

Extra dienstverlening

Wij kunnen u verder helpen met overige belastingzaken als toeslagen, wijziging voorlopige aanslagen, en dergelijke. De kosten voor deze diensten treft u op Belastingaangifteshop.nl aan.

Uw afspraak

Mocht u op de betreffende datum verhinderd zijn, dan dient u dit minimaal 3 werkdagen van te voren aan te geven.

Let op!

Als u te maken heeft met een echtscheiding of de verkoop- en aankoop van een nieuwe woning in 2019, hebben wij meer tijd nodig voor het opstellen van de aangifte. Wilt u dit daarom melden op het inschrijfformulier?