Op dit moment is er geen mogelijkheid om afspraken te maken bij ons op kantoor.

Belastingaangifte 2021

Ook dit jaar staan de Belastingaangifteshop en You Sure voor u klaar. Wij zorgen er voor dat u snel en gemakkelijk via de telefoon uw belastingaangifte voor 2021 kunt regelen.

Meld u aan

Meer informatie

 

Kosten & betaling

Voor het laten verzorgen van de aangifte InkomstenBelasting 2021 betaalt u als relatie van You Sure € 90,- voor één persoon en € 110,- als u een fiscaal partner heeft.

U kunt dit bedrag gemakkelijk betalen via iDEAL tijdens het maken van de telefonische afspraak. Tarieven voor overige fiscale werkzaamheden waar u gebruikt van wilt maken, vindt u hieronder bij extra dienstverlening.

Checklist

Ter voorbereiding op uw telefoonafspraak kunt u gebruik maken van onze checklist belastingaangifte. Zo weet u precies welke documenten u nodig heeft voor uw aangifte, waaronder de aangiftebrief van de belastingdienst (binnenkort beschikbaar).

Vooraf Ingevulde Aangifte (VIA)

U heeft dit jaar weer de optie om de Belastingaangifteshop te machtigen voor toegang tot uw Vooraf Ingevulde Aangifte (VIA). Als u bij het maken van de afspraak het vinkje voor die VIA aan laat staan, zal u een brief van de Belastingdienst krijgen met het formulier 'Registratie machtiging intermediair goedkeuren'. Stuur het formulier per e-mail naar de Belastingaangifteshop om de machtiging te activeren.

Het machtigen geeft vele voordelen: u hoeft zelf minder informatie aan te leveren, u verkleint de kans dat de Belastingdienst uw aangifte in twijfel trekt of corrigeert en het betekent dat de Belastingaangifteshop sneller kan werken. Meer weten? Klik hier.

Extra dienstverlening

Wij kunnen u verder helpen met overige belastingzaken als toeslagen, wijziging voorlopige aanslagen, en dergelijke. De kosten voor deze diensten treft u op Belastingaangifteshop.nl aan.

Uw afspraak

Mocht u op de betreffende datum verhinderd zijn, dan dient u dit minimaal 3 werkdagen van te voren aan te geven.

Let op!

Als u te maken heeft met een echtscheiding of de verkoop- en aankoop van een nieuwe woning in 2021, hebben wij meer tijd nodig voor het opstellen van de aangifte. Wilt u dit daarom melden op het inschrijfformulier?