Belastingaangifte 2022 uitbesteden

De blauwe envelop is weer op de mat gevallen: tijd voor de belastingaangifte over 2022. Niet onze favoriete bezigheid en waarschijnlijk ook niet de jouwe. Maar wel die van de belastingadviseurs van onze partner Belastingaangifteshop.nl! Samen bieden we jou de You Sure Belastingservice aan.

Als relatie van You Sure kan je jouw belastingaangifte uitbesteden aan een erkend belastingadviseur. Tegen een vast bedrag vanaf € 95,- verzorgen zij jouw aangifte inkomstenbelasting 2022. 

In samenwerking met: 

logo_bas.svg

Zo werkt de You Sure Belastingservice

Je plant een afspraak in via het afspraakformulier hieronder. Na betaling vraagt Belastingaangifteshop.nl je om de informatie voor de aangifte, waarna een erkend belastingadviseur contact met je opneemt. Samen lopen jullie de aangifte inkomstenbelasting 2022 door.

Na dit gesprek gaat de adviseur aan de slag met jouw aangifte. Natuurlijk zorgt hij ervoor dat deze op tijd klaar is. Jij geeft per mail akkoord op de conceptaangifte en machtigt de adviseur om eenmalig jouw aangifte in te dienen.

 

 

Veelgestelde vragen

Jazeker. Belastingaangifteshop.nl is aangesloten bij Het Register Belastingadviseurs. Wij werken al meerdere jaren samen met Belastingaangifteshop.nl. Zij hebben een netwerk aan erkende belastingadviseurs door heel Nederland en deden afgelopen jaren aangifte voor duizenden particulieren. Klanten beoordelen Belastingaangifteshop.nl met een 8,5. 

Relaties van You Sure betalen € 95,- voor aangifte voor één persoon en € 115,- voor aangifte met een fiscaal partner. Dit bedrag is voor het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2022. Je betaalt direct bij het maken van de afspraak. Belastingaangifteshop.nl kan je ook helpen met andere belastingzaken. Hiervoor verwijzen we je naar hun dienstenoverzicht. Kosten van extra diensten zijn niet inbegrepen bij de prijs van de aangifte inkomstenbelasting.

Na het invullen van het afspraakformulier, ga je direct naar een veilige online betaalomgeving. Hier betaal je aan Belastingaangifteshop.nl de factuur voor jouw aangifte inkomstenbelasting 2022. De afspraak met de belastingadviseur vindt alleen plaats als de betaling voldaan is. 

Om de aangifte voor 1 mei 2023 in te dienen, kan je een afspraak inplannen tot en met 11 april. Zo hebben de adviseur en jij genoeg tijd om de aangifte door te nemen. Vraag je uitstel aan bij de Belastingdienst? Dan kan je jouw belastingaangifte later indienen. Plan dan hier een afspraak met Belastingaangifteshop.nl

De adviseur dient jouw aangifte inkomstenbelasting 2022 op tijd in bij de Belastingdienst. Dit is alleen mogelijk als je op tijd de machtiging voor aangifte afgeeft.

Jij verzamelt zelf de informatie die nodig is voor de aangifte. Ook vraagt de adviseur, in overleg met jou, de vooraf ingevulde aangifte aan bij de Belastingdienst. Met deze informatie kan de adviseur jouw aangifte verzorgen. 

De adviseur werkt met de zogenaamde VIA. Bij het maken van de afspraak ga je akkoord met het aanvragen van de VIA. Na betaling krijgt de Belastingdienst een seintje om je deze papieren op te sturen. Je ontvangt van hen een brief met een code. Deze code geef je tijdens het telefoongesprek door aan de belastingadviseur, zodat hij toegang heeft tot de informatie van jouw vooraf ingevulde aangifte. Deze machtiging geldt alleen voor dit jaar en kent geen automatische verlenging. Je kan de machtiging op elk moment weer intrekken als je dat wilt. Lees hier meer informatie over de VIA.

Door de zogenaamde VIA als basis te nemen, is er minder kans op fouten én stelt de Belastingdienst minder vragen over jouw aangifte. Zo kan de adviseur jou een nog betere service en kwaliteit leveren. Lees hier meer informatie over de VIA.

Als jij of jouw fiscaal partner een C- of M-biljet moet indienen, is er een speciaal aangifteformulier nodig. Ook dan kan Belastingaangifteshop.nl jouw aangifte inkomstenbelasting 2022 verzorgen. Maak dan jouw afspraak via dit formulier en vul bij opmerkingen in dat het om een speciale aangifte gaat. 

Als jij of jouw fiscaal partner te maken heeft met grensarbeid, is er een speciaal aangifteformulier nodig. Ook dan kan Belastingaangifteshop.nl jouw aangifte inkomstenbelasting 2022 verzorgen. Maak dan jouw afspraak via dit formulier en vul bij opmerkingen in dat het om een speciale aangifte gaat. 

De You Sure Belastingservice is alleen bedoeld voor particuliere belastingaangiftes. 

Je overlegt zelf met de adviseur wat je prettig vindt: online contact of een fysieke afspraak. Het doorlopen van de aangifte kan telefonisch of online, bijvoorbeeld via Teams. Als je liever een fysieke afspraak maakt, kan de adviseur (tegen een vergoeding) bij jou thuis komen om de aangifte door te nemen. 

Je kan fiscale vragen stellen tijdens het eerste telefoongesprek met de adviseur. Vragen vooraf kan je stellen via info@belastingaangifteshop.nl

Daarvoor verwijzen wij je door naar Belastingaangifteshop.nl. Neem contact met hen op via info@belastingaangifteshop.nl of vraag een terugbelverzoek aan voor telefonisch contact.

Vragen over de You Sure Belastingservice?

Voor vragen over de You Sure Belastingservice verwijzen wij je graag door naar Belastingaangifteshop.nl. Mail naar info@belastingaangifteshop.nl of vraag een terugbelverzoek aan, dan nemen ze zo snel mogelijk contact met je op.

540_vragen-particulier-001.jpg