Jouw zorgverzekering via De Nieuwe Arts

Alle zorgverzekeraars hebben de zorgpremies voor 2023 bekendgemaakt. De premies stijgen gemiddeld met ruim € 10,- per maand. Dat is een stijging van bijna 8% ten opzichte van 2022. Welke zorgverzekering kies je voor 2023?

Kies je voor de laagste premie? Of kies je voor de meest uitgebreide dekking? Stap je over? Of blijf je bij je huidige verzekeraar? Wij helpen je bij het kiezen van een passende en voordelige collectieve zorgverzekering.

550_kerwoorden-001.jpg
550_kerwoorden-002.jpg
550_kerwoorden-003.jpg

Voordelen van een collectieve zorgverzekering

Wat de voordelen zijn van een collectieve zorgverzekering? Dat hangt af van de afspraken die De Nieuwe Arts heeft gemaakt met de verzekeraar. In de meeste gevallen heeft een collectieve zorgverzekering in ieder geval de volgende voordelen:

  • Korting op de aanvullende verzekering
  • Korting op de tandartsverzekering
  • Ruimere vergoedingen
  • Je partner en kind(eren) kunnen ook profiteren van de collectiviteit

Collectiviteiten De Nieuwe Arts

Benieuwd naar de specifieke voordelen van de collectieve zorgverzekering van De Nieuwe Arts bij a.s.r.? Wil je een collectieve zorgverzekering samenstellen die het beste bij jou past? En wil je deze vervolgens eenvoudig afsluiten? Bekijk hieronder de collectiviteit van De Nieuwe Arts en sluit direct een zorgverzekering af die het beste bij jou past.

Een aantal voordelen op een rij

  • 25% korting op de aanvullende verzekeringen
  • 10% korting op de tandartsverzekering
  • Extra dekking voor fysiotherapie, persoonlijke gezondheidscheck en cursus mindfulness
  • 3 maanden gratis a.s.r. Vitality

Wanneer een keuze maken?

Als je op uiterlijk 31 december 2022 overstapt naar de zorgcollectiviteit van De Nieuwe Arts wordt je huidige zorgverzekering automatisch opgezegd. Zeg je zelf je huidige zorgverzekering op? Dat kan tot en met 31 december 2022. Je hebt vervolgens tot en met 31 januari 2023 de tijd om een nieuwe collectieve zorgverzekering af te sluiten.