You Sure breidt dienstverlening in Gouda uit door aansluiting VOOGT

Poortugaal, 27 december 2023 – Verzekeringsadviseur You Sure, onderdeel van Yellow Hive, heeft de verzekeringsportefeuille van VOOGT in Gouda ingelijfd. De dienstverlening van VOOGT sluit naadloos aan bij de dienstverlening van You Sure voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Na eerdere overnames van onder andere Stibbemeyster en Dukaat Financiële Diensten, verstevigt You Sure hiermee zijn aanwezigheid in Gouda verder.

Verzekeringskantoor VOOGT is een gevestigde naam in Gouda. Het bedrijf bestaat sinds 1951 en staat inmiddels onder leiding van de tweede generatie van de familie Voogt. Met uitsluitend ervaren, gediplomeerde én beëdigde adviseurs biedt VOOGT pasklare totaaloplossingen op verzekeringsgebied voor tal van specifieke branches. Het aanbod van VOOGT richt zich op zowel particuliere verzekeringen als verzekeringen voor het mkb en grootzakelijke opdrachtgevers in onder meer de branches automotive, horeca, bouw en de agrarische sector. 

Capaciteit opschroeven 

Het huidige team van 22 medewerkers blijft werkzaam vanuit het kantoor in Gouda onder de naam VOOGT. Voormalig directeur en eigenaar Nico Voogt blijft aan als ambassadeur van het kantoor: “Wij hebben in You Sure de landelijke aansluiting gevonden die wij zochten. Wij kunnen hiermee onze capaciteit flink opschroeven, vooral op het gebied van inkoop en ons productaanbod. Ook vinden wij aansluiting bij de bedrijven die net als You Sure onder Yellow Hive opereren, zoals beursmakelaar DSV en het volmachtbedrijf Yinco. 

Zakelijk Privé 5 min 27 dec 2023 15:08 Geschreven door: You Sure