Samen is beter dan alleen

You Sure is dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Goed advies is nog maar het begin. Het draait bij ons om: ‘You’. Jij staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden.

Om jou altijd betrouwbaar advies te kunnen geven, hebben wij specialistische teams. Soms binnen You Sure, soms binnen één van onze eigen merken. Recent sloten nieuwe merken zich bij ons aan. Ook zij staan voor je klaar om je persoonlijk en betrouwbaar advies te geven.

Onze merken

Wij zijn constant in beweging en nemen verzekeringsportefeuilles en bedrijven over. Zo halen wij meer kennis en specialisme in huis. Samen staan we klaar om je persoonlijk en betrouwbaar advies te geven. Recent sloten onderstaande merken zich bij ons aan.

Sinds 1950 adviseert Assurantiebedrijf Klomp aan zowel bedrijven als particulieren op het gebied van verzekeringen, schaderegelingen, pensioenen en hypotheken. Dankzij de persoonlijke aanpak en deskundigheid weten zij met een passende oplossing te komen en zorgen zij voor de opbouw van duurzame relaties.

Op 1 januari 2022 werd Assurantiekantoor Schriks onderdeel van You Sure. Schriks is in 1907 opgericht in Asten. Als onafhankelijke verzekeringsadviseur voorziet Schriks particulieren en bedrijven van deskundig advies. Niet alleen over verzekeringen. Ook over hypotheken, pensioenen en financieringen. Daarnaast biedt Schriks het complete productassortiment van de RegioBank aan.

De Bruyn Financieel Adviseurs is aangesloten bij You Sure. Dit familiebedrijf, dat al 60 jaar bestaat, draait voorlopig stand alone door onder eigen naam vanuit het kantoor in Delft. De focus van de Bruyn ligt op particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Mede-eigenaar Jan de Bruyn blijft als adviseur betrokken bij het kantoor.

Per 1 januari 2024 is Drieklomp Financieel Adviseurs onderdeel geworden van You Sure. Zij streven naar bestendige relaties met klanten, wat vraagt om een nauwe samenwerking, een stabiel team en een vaste adviseur. Drieklomp Financieel Adviseurs benadert klanten op een persoonlijke manier door hen bij naam te kennen én ruim de tijd te nemen voor een passend advies.

Voor velen in de regio Arnhem is het een bekende naam. Glasz Assurantiën adviseert, ontzorgt en behartigt de belangen van klanten op het gebied van verzekeringen en pensioenen. Glasz maakt verzekeringen eenvoudiger. Bij Glasz combineren wij advies op maat met gemak en goede service. Sinds 1 oktober 2022 is Glasz onderdeel van You Sure.

Homebase Financieel Advies helpt klanten bij het vinden van de beste hypotheekopties, begeleiden hen tijdens het aankoopproces van een woning, en bieden diverse verzekeringen zoals auto-, woonhuis-, en inboedelverzekeringen.

KWALITEITverzekeringen biedt op maat gemaakte verzekeringsproducten die perfect aansluiten bij de behoeften van hun klanten. Alle omstandigheden van de klant worden gecombineerd in een op maat gemaakt advies. KWALITEITverzekeringen heeft zich per 1 juli 2024 aangesloten bij You Sure.

Of Course ondersteunt zakelijke en particuliere relaties. Voor ondernemers en DGA's doen zij dat door zakelijke verzekeringsoplossingen te verzorgen en op het gebied van financiële planning. Voor particuliere relaties bieden zij passende privéverzekeringen en hypotheekadvies. Op 1 januari 2024 sloot Of Course Financiële Planning zich aan bij You Sure.

Je bent altijd aan het juiste adres bij Stibbemeyster. De specialisten op gebied van bedrijfsrisico's voorzien, (zakelijke) schade-, inkomens- en pensioenverzekeringen. Al meer dan 140 jaar bieden onze collega's bij Stibbemeyster onafhankelijk advies en passende oplossingen. Stibbemeyster is sinds 2023 onderdeel van You Sure en te vinden in Gouda. 

Three Oaks biedt op het gebied van schadeverzekeringen, zowel particulieren als bedrijven, uitgebreide diensten aan. Ze helpen bij het melden en afhandelen van schadeclaims en bieden persoonlijke begeleiding en advies om de juiste verzekeringsoplossingen te vinden. Three Oaks sloot zich per 1 juli 2024 aan bij You Sure.

Bij Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs worden klanten op een enthousiaste en persoonlijke manier geholpen met hun verzekeringen en hypotheken. Ze bieden uitstekende service van A tot Z, waardoor ze een betrouwbare band vormen met hun klanten. Op 1 mei 2024 is Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs onderdeel geworden van You Sure.

Vermeij Assurantiën is een financieel adviesbureau dat zich richt op het aanbieden van verzekeringen en pensioenoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Ze bieden op maat gemaakte verzekeringsproducten en geven persoonlijk advies om klanten te helpen met het beheren van risico's en het plannen van hun financiën. Vermeij is sinds 1 juli 2024 onderdeel geworden van You Sure. 

VOOGT bestaat al sinds 1951 en ondersteunt particuliere en zakelijke relaties bij het vinden van een passende verzekering. Sinds 1 januari 2024 sloot dit kantoor uit Gouda zich aan bij You Sure. De dienstverlening van VOOGT sluit naadloos aan bij de dienstverlening van You Sure, waardoor we samen de perfecte partnerschap vormen

Onderdeel van Yellow Hive

Wij zijn onderdeel van Yellow Hive: een dynamisch platform actief in de financiële sector met een sterke focus op verzekeringen. Niet alleen voor particulieren, ook voor bedrijven. De collega’s voorzien de klanten van totaaloplossingen voor een financieel zorgeloze toekomst. Yellow Hive is de fundering van de merken: You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco. Een enthousiaste club met mensen. Dat zie je terug in de kleur geel, wat staat voor geluk en plezier.