Samen is beter dan alleen

You Sure is dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Goed advies is nog maar het begin. Het draait bij ons om: ‘You’. Jij staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden.

Om jou altijd betrouwbaar advies te kunnen geven, hebben wij specialistische teams. Soms binnen You Sure, soms binnen één van onze eigen merken. Recent sloten nieuwe merken zich bij ons aan. Ook zij staan voor je klaar om je persoonlijk en betrouwbaar advies te geven.

Onze merken

Wij zijn constant in beweging en nemen verzekeringsportefeuilles en bedrijven over. Zo halen wij meer kennis en specialisme in huis. Samen staan we klaar om je persoonlijk en betrouwbaar advies te geven. Recent sloten onderstaande merken zich bij ons aan.

Op 1 januari 2022 werd Assurantiekantoor Schriks onderdeel van You Sure. Schriks is in 1907 opgericht in Asten. Als onafhankelijke verzekeringsadviseur voorziet Schriks particulieren en bedrijven van deskundig advies. Niet alleen over verzekeringen. Ook over hypotheken, pensioenen en financieringen. Daarnaast biedt Schriks het complete productassortiment van de RegioBank aan.

Rijd je weinig kilometers en vind je dat daar een goedkopere verzekering bij hoort? Dan moet je bij De Kilometerverzekering.nl zijn. Het bedrijf uit Bergen richt zich op voordelige oplossingen voor autobezitters die weinig op de weg zitten. Eind januari 2023 sloot De Kilometerverzekering.nl zich aan bij You Sure. We bundelen onze krachten en kennis, maar De Kilometerverzekering.nl blijft voorlopig onder eigen naam opereren vanuit Bergen.

Niets is zo persoonlijk als je DNA. DNA Yachtinsurance is gespecialiseerd in het verzekeren van boten en andere pleziervaartuigen. Wij brengen het beste van twee werelden samen. Enerzijds de snelheid en het overzicht van internet. Anderzijds het persoonlijke contact.

Op 1 januari 2021 is DNA onderdeel geworden van You Sure. DNA Yachtinsurance is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Na een schademelding brengen wij direct een contactpersoon ter plaatse op de hoogte. DNA kent twee vestigingen: Woudsend en Puttershoek. Met de Bootpolisvergelijker kunnen klanten binnen enkele minuten de premies en voorwaarden vergelijken.

Driessen Assurantiën gelooft erin dat het altijd beter, makkelijker en prijsbewuster kan. Driessen gaat voor de beste verzekeringsoplossing tegen goede voorwaarden en scherpe premies. Met als specialiteit de zakelijke verzekeringen. Niet alleen voor VvE’s of complexe en zware risico’s. Ook voor horecagelegenheden, detailhandel, juweliers, drones en strandpaviljoens. Wereldwijd.

Kan het risico in Nederland niet worden verzekerd? Dan zoekt Driessen de oplossing in het buitenland. Driessen Assurantiën is per 1 januari 2022 onderdeel van You Sure. Het kantoor is gevestigd in Den Haag.

DSV Verzekeringen werd in 1990 opgericht in Amsterdam en is sinds 2021 onderdeel van You Sure. DSV is een middelgrote Registermakelaar in Assurantiën (RMiA). Bij uitstek de gesprekspartner als het gaat om het management van grootzakelijke risico’s. DSV heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van collectieve verzekeringensoplossingen voor de media-, entertainment- en audiovisuele branche. Het kantoor is nu gevestigd in een “oude VPRO” villa in Hilversum.

Voor velen in de regio Arnhem is het een bekende naam. Glasz Assurantiën adviseert, ontzorgt en behartigt de belangen van klanten op het gebied van verzekeringen en pensioenen. Glasz maakt verzekeringen eenvoudiger. Bij Glasz combineren wij advies op maat met gemak en goede service. Sinds 1 oktober 2022 is Glasz onderdeel van You Sure.

Bij Heemzaethe staat een team van enthousiaste, gespecialiseerde verzekeringsadviseurs voor je klaar in Groningen. Zij zijn de schakel tussen jou en de verzekeraar. Als onafhankelijke verzekeringsadviseur is Heemzaethe gespecialiseerd in particuliere schadeverzekeringen. Onder andere: auto- woonhuis-, inboedel-, reis- en rechtsbijstandverzekeringen. Heemzaethe sloot zich 6 december 2022 aan bij de groep en is sindsdien Heemzaethe onderdeel van You Sure.

MFP Financieel Advies ondersteunt particulieren en bedrijven in financiële zaken als verzekeringen, hypotheken en financiële planningen. Met vertrouwen als kernbegrip. MFP vertaalt de wensen van de klant in financiële doelen met bijpassende oplossingen om deze te bereiken. MFP is opgericht in 2005 en sloot zich op 1 juli 2022 aan bij You Sure.

Sinds 1 juli 2022 is RAAT Adviesgroep onderdeel van You Sure. Na de oprichting in 1998 ontwikkelde RAAT zich tot een advieskantoor met een breed aanbod in financiële producten en diensten. De persoonlijk adviseur haalt het beste uit de verzekeringsmarkt om de klant goed van dienst te zijn. Of het nu gaat om risicomanagement, personeelsverzekeringen of schadeverzekeringen. Sommige dingen kun je zelf. Andere dingen is een kwestie van RAAT.

Waarom moet je de volle prijs betalen als je nooit schade rijdt? Dat vroeg de eigenaar van Rijgedragverzekering.nl zich ook af. Daarom kwam hij met een verzekering die all-risk-verzekerden beloont bij goed rijgedrag. In januari 2023 sloot Rijgedragverzekerign.nl zich aan bij You Sure. We ontwikkelen samen verder, maar voorlopig draait Rijgedragverzekering.nl onder eigen naam verder in Bergen.

Je bent altijd aan het juiste adres bij Stibbemeyster. De specialisten op gebied van bedrijfsrisico's voorzien, (zakelijke) schade-, inkomens- en pensioenverzekeringen. Al meer dan 140 jaar bieden onze collega's bij Stibbemeyster onafhankelijk advies en passende oplossingen. Stibbemeyster is sinds 2023 onderdeel van You Sure en te vinden in Gouda. 

Onderdeel van Yellow Hive

Wij zijn onderdeel van Yellow Hive - The Insurance Company. Yellow Hive is een dynamisch platform actief in de financiële sector met een sterke focus op verzekeringen. Niet alleen voor particulieren, ook voor bedrijven. De collega’s voorzien de klanten van totaaloplossingen voor een financieel zorgeloze toekomst. Yellow Hive is de fundering van de merken: You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco. Een enthousiaste club met mensen. Dat zie je terug in de kleur geel, wat staat voor geluk en plezier.