Wij zijn You Sure

Dé verzekerings- en hypotheekadviseur. Het draait bij ons om: ‘You’. Niet alleen de klant, maar ook jij als collega staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden. In de financiële sector onderscheiden wij ons door persoonlijke benadering, betrouwbaar advies, snelheid en innovatie. Sinds de oprichting in oktober 2011 hebben wij onze huidige omvang bereikt door een combinatie van overnames en door zelfstandig te groeien. Dat klinkt misschien niet super spannend - onze kernwaarden zijn dat wel!

Sollicitatieprocedure

550_hypotheek 001.jpg

Solliciteren

Je bent enthousiast geworden van ons bedrijf en de functie. Klim in die pen en stuur ons je motivatie en cv. Maak je niet te druk over het schrijven van je sollicitatie, we zijn vooral benieuwd wie je bent. 

550_over-ons-002.jpg

Een snelle reactie

Je ontvangt van ons binnen drie werkdagen een reactie op je sollicitatie. Ook als wij geen match zien, laten we dit weten. Want niets is zo vervelend als ergens lang op wachten. 

550_bedrijfsgebouwenverzekering-003.jpg

Uitnodiging

Voldoe je aan de functie-eisen en hebben wij interesse? Dan ontvang je een uitnodiging voor een eerste gesprek met je toekomstige manager.

550_Pensioen_medewerkers-002.jpg

Tweede gesprek

Er volgt een tweede gesprek als jullie samen een goede klik hebben. Voor sommige functies krijg je ook een case of opdracht mee. Die bespreken we dan in dit gesprek. 

550_Beroepsaansprakelijkheidsverzekering-003.jpg

Aanbieding

Als alle neuzen dezelfde kant op staan, bieden wij je een contract aan. Neem dit rustig door en stel vragen als je die hebt. Zie jij het ook zitten? Dan plannen we je eerste werkdag in!
Welkom bij de club. 

550_kerwoorden-001.jpg
550_kerwoorden-002.jpg
550_kerwoorden-003.jpg

Onze kernwaarden

Betrokken
Wij willen het verlengstuk zijn van onze klant. Betrokken in haar of zijn doen en laten. Niet alleen verzekeringen.

In beweging
Wij zijn sterk in beweging, met een onderscheidende visie en moderne eigentijdse aanpak.

Vrienden
Wij zien klanten als onze vrienden, want voor een vriend doe je altijd dat ene stapje extra!

Warmte
Wij streven naar een warme en vriendschappelijke band met onze klanten en zien persoonlijk contact als het belangrijkste medium.

Winnaars
Wij gaan voor goud met de beste deal en voorwaarden voor onze klanten.