Debiteurenbeheerder

Nieuw-Vennep - 32-40 uur - You Sure

De bewaker van de betalingen. Dat klinkt belangrijk en dat ben je ook voor onze organisatie. In jouw nieuwe rol ken je natuurlijk alle ins- en outs van de betalingsregelingen van onze klanten. Je zorgt ervoor dat dit allemaal goed verloopt zodat onze klanten niet onverwacht voor extra kosten komen te staan. Is er een automatische incasso mislukt? Dan kies jij de beste methode om dit op te lossen. Jouw werkzaamheden zijn belangrijk voor onze relaties én voor het bedrijf. Dus je kan iedere dag met een goed gevoel je laptop afsluiten.

 

Jouw functie als Debiteurenbeheerder
Je bewaakt en beheert het debiteurenproces van onze particuliere en zakelijke klanten. Tijdig schakelen en waar nodig derde partijen informeren is daar een onderdeel van. Duidelijkheid en transparantie is voor ons enorm belangrijk. Het bijhouden en bewaken van wachtlijsten, premies, abonnementen en schades vallen binnen jouw takenpakket. Je hebt het overzicht en zit er bovenop als iets niet gaat zoals het hoort. Meestal schakel je direct met de klant, soms onderhoud je contact met incassobureaus. Al met al ben jij de zorgdrager over de betalingen.

 

Dit neem je mee
De functie van Debiteurenbeheerder is divers en brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je bent onderdeel van team Finance, een gezellig team waar iedereen elkaar helpt. Jij hebt dit in huis om het team verder aan te vullen.

 • Mbo- of hbo werk- en denkniveau
 • Basiskennis van boekhouden  
 • Eén tot drie jaar relevante werkervaring  
 • Goede kennis van Microsoft Office 
 • Ervaring in de verzekeringsbranche is een pré, maar zeker geen verplichting

 

Wat wij bieden
Bij You Sure weten wij hoe belangrijk onze medewerkers zijn. Onze groei en de innovatieve ontwikkelingen in de markt realiseren we samen. Er is altijd wel iets te leren, ontwikkelen en verbeteren. Als Debiteurenbeheerder ben jij een belangrijk onderdeel van onze organisatie en daar staat natuurlijk wat tegenover. Dit kan jij van ons verwachten:

 • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring
 • 27 vakantiedagen
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Premievrije pensioenregeling
 • Korting op verzekeringen
 • Borrels, personeelsfeestjes en o.a. “Fit & Fun acties”

Sollicitatieprocedure

550_hypotheek 001.jpg

Solliciteren

Je bent enthousiast geworden van ons bedrijf en de functie. Klim in die pen en stuur ons je motivatie en cv. Maak je niet te druk over het schrijven van je sollicitatie, we zijn vooral benieuwd wie je bent. 

550_over-ons-002.jpg

Een snelle reactie

Je ontvangt van ons binnen drie werkdagen een reactie op je sollicitatie. Ook als wij geen match zien, laten we dit weten. Want niets is zo vervelend als ergens lang op wachten. 

550_bedrijfsgebouwenverzekering-003.jpg

Uitnodiging

Voldoe je aan de functie-eisen en hebben wij interesse? Dan ontvang je een uitnodiging voor een eerste gesprek met je toekomstige manager.

550_Pensioen_medewerkers-002.jpg

Tweede gesprek

Er volgt een tweede gesprek als jullie samen een goede klik hebben. Voor sommige functies krijg je ook een case of opdracht mee. Die bespreken we dan in dit gesprek. 

550_Beroepsaansprakelijkheidsverzekering-003.jpg

Aanbieding

Als alle neuzen dezelfde kant op staan, bieden wij je een contract aan. Neem dit rustig door en stel vragen als je die hebt. Zie jij het ook zitten? Dan plannen we je eerste werkdag in!
Welkom bij de club.