Welkom bij You Sure!

Als klant van In 't Veld & Teekens heten wij je van harte welkom bij You Sure. Wij zijn er trots op dat In 't Veld & Teekens ervoor heeft gekozen zich bij You Sure aan te sluiten. Hierdoor mogen wij jou verwelkomen. Natuurlijk doen wij er alles aan om de financiële dienstverlening die je gewend bent, net zo goed voort te zetten. Want het draait bij ons om: ‘You’. Jij staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden.

Wij onderscheiden ons door persoonlijke benadering, betrouwbaar advies, snelheid en innovatie. Voor vragen over je verzekeringen, schadegevallen en (onverhoopt) toekomstige schades kan je vanaf 1 juni 2024 contact opnemen via: info@yousure.nl of via 085 489 17 75. Wij brengen je dan direct in contact met jouw contactpersoon.

beeld_service.jpg

Geef jouw e-mailadres door

Om je goed van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat wij complete en actuele contactgegevens van je hebben. Geef deze daarom direct door via dit formulier: wel zo makkelijk en binnen één minuut geregeld!

 

*
*
*
*
Bijvoorbeeld: 1234 AB

Veelgestelde vragen

Wij zijn, net als In ’t Veld & Teekens, een verzekerings- en hypotheekadviseur met aandacht voor jouw persoonlijke en financiële situatie. Je kan contact met ons opnemen als je vragen hebt over je verzekeringen en/of hypotheek. Heb je schade opgelopen? Dan helpen wij je verder met de afwikkeling hiervan. 

Jazeker. Er verandert niets aan je verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de te betalen premie, betaalwijze en de voorwaarden. In een enkel geval ontvang je een bevestiging van de beëindiging van je verzekering van de verzekeringsmaatschappij. Dit komt door de administratieve wijziging bij de verzekeringsmaatschappij. Maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd. Uiteraard corrigeren wij dit direct voor je. 

Je verzekeringen, die momenteel bij In ’t Veld & Teekens zijn ondergebracht, worden binnenkort opgenomen in de administratie van You Sure. Waar je nu nog In ’t Veld & Teekens op je polisblad ziet staan, zie je straks You Sure op je polisblad staan. Dit verwerken wij handmatig, waardoor het wat langer kan duren voordat je deze wijziging ziet. De te betalen premie, betaalwijze, voorwaarden en dekking van je verzekeringen wijzigen niet.

Nee. Er verandert niets aan je verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de te betalen premie, betaalwijze en de voorwaarden. In een enkel geval ontvang je een bevestiging van de beëindiging van je verzekering van de verzekeringsmaatschappij. Dit komt door de administratieve wijziging bij de verzekeringsmaatschappij. Maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd. Uiteraard corrigeren wij dit direct voor je.

Dit komt door de administratieve wijziging bij de verzekeringsmaatschappij. Maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd. Uiteraard corrigeren wij dit direct voor je. 

Onze gewaardeerde collega Gert-Jan Teekens heeft wegens persoonlijke omstandigheden een stap terug gedaan. Je kan contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 085 489 17 75. Wij helpen je graag bij vragen of het afhandelen van een schade. Het oude telefoonnummer van In ’t Veld & Teekens werkt nog en schakelt vanaf 1 juni 2024 door naar bovengenoemde telefoonnummer.

Je kan contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 085 489 17 75. Wij helpen je graag bij vragen of het afhandelen van een schade. Het oude telefoonnummer van In ’t Veld & Teekens werkt nog en schakelt vanaf 1 juni 2024 door naar bovengenoemde telefoonnummer.

Je kan ons bereiken via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@yousure.nl of door te bellen naar ons telefoonnummer 085 489 17 75.

Nee. Dit is niet meer mogelijk. Je kan ons bereiken via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@yousure.nl of door te bellen naar ons telefoonnummer 085 489 17 75.

Het kantoor van In ’t Veld & Teekens in Gouda is gesloten. Vanzelfsprekend ben je welkom in één van onze andere vestigingen.

Wat vervelend dat je schade hebt! Natuurlijk helpen wij je graag op weg. Je kan online je schade melden of neem contact met ons op via ons telefoonnummer: 085 489 17 75.

Neem hierover contact met ons via ons telefoonnummer: 085 489 17 75.

Dat klopt! Door de administratieve wijziging bij de verzekeringsmaatschappij gaat You Sure vanaf nu de verzekeringspremie innen. Er verandert niets aan je verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de te betalen premie, betaalwijze en de voorwaarden. De te betalen premie wordt voortaan door ons (You Sure) geïncasseerd (incassant ID: NL73ZZZ341309000000).

Het is mogelijk dat de incassodatum is aangepast. Dit heeft geen effect op de dekking van je verzekeringen. Heb je door de nieuwe datum betalingsproblemen ondervonden? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Dan vinden we samen een oplossing.

Betaal je per factuur? Let dan op het gewijzigde rekeningnummer (NL34 RABO 0102 22 63 85).

Op dit moment zijn wij druk bezig met het inrichten van jouw persoonlijke KlantenPortal. In jouw persoonlijke You Sure KlantenPortal vind je een overzicht van alle verzekeringen die je bij ons hebt ondergebracht. Inclusief de voorwaarden en polissen. Je ontvangt hier binnenkort meer informatie over van ons. Het kan zijn dat op dit moment nog niet al je verzekeringen zichtbaar zijn. Daar wordt hard aan gewerkt.

550_kerwoorden-001.jpg
550_kerwoorden-002.jpg
550_kerwoorden-003.jpg

Goed advies is nog maar het begin

Je leert ons kennen als een betrokken, betrouwbare, competente, dynamische, gedurfde en opgewekte organisatie.

Onze missie
Wij zijn de verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Betrouwbaar, competent en dynamisch met een innovatieve aanpak. Het draait bij ons om ‘You”. De klant staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden.

Onze visie
Voor ons is een persoonlijke band erg belangrijk. Zonder vertrouwen geen persoonlijke band. Daarom nemen wij de moeite om je goed te leren kennen en te begrijpen. Of dit nu is in één van onze vestigingen, telefonisch, per e-mail of op onze website. Wij streven ernaar dat jij je belangrijk voelt. Ons motto is dan ook niet voor niets: goed advies is nog maar het begin.

Wij zijn You Sure

Wij adviseren je graag. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat de voorwaarden zijn van verschillende aanbieders in Nederland. Deze kennis gebruiken wij om voor jou het beste product te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.