Bedrijfsgebouwenverzekering

Ben je eigenaar van een bedrijfspand, kantoor, winkel of andere bedrijfsruimte? Dat was waarschijnlijk een grote investering. Het is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf en daar ben je trots en zuinig op. Helaas kan je schade aan je bedrijfsgebouw niet altijd voorkomen. Zo kan er schade worden veroorzaakt door een brand, inbraak of storm. De gevolgen kunnen ingrijpend zijn. Wat als je bedrijf door een schade aan je bedrijfsgebouw tijdelijk tot stilstand komt? Dan moet je de kosten voor het herstellen van je bedrijfsgebouw betalen terwijl misschien ook nog de continuïteit van je bedrijf in gevaar komt.

550_bedrijfsgebouwenverzekering-003.jpg
550_bedrijfsgebouwenverzekering-001.jpg
550_bedrijfsgebouwenverzekering-002.jpg

Waarom deze verzekering?

Met een bedrijfsgebouwenverzekering verzeker je de financiële gevolgen van schade aan je bedrijfspand door onder andere brand, inbraak of storm. Denk aan de herstelkosten en reinigingskosten. Daarnaast worden de kosten voor het beperken of voorkomen van de schade vergoed. Met een bedrijfsgebouwenverzekering zorg je ervoor dat jouw bedrijfspand zo snel mogelijk volledig in gebruik kan worden genomen na een schade. Daardoor kan je snel weer verder met ondernemen en blijft andere schade aan je bedrijf hopelijk zo veel mogelijk beperkt.

Dit is wel en niet verzekerd

Elke verzekeraar is anders, zo verschillen ook de voorwaarden per bedrijfsgebouwenverzekering. In de basis zijn er bij elke bedrijfsgebouwenverzekering bepaalde zaken wel en niet verzekerd. Ook ieder bedrijf is anders. Maatwerk is altijd mogelijk om te zorgen dat een verzekering goed bij jouw bedrijf past. Onze adviseurs denken graag met je mee.

Schade aan je bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, inbraak, neerslag of storm wordt vergoed door de verzekeraar. 

Expertisekosten en kosten om schade te beperken of voorkomen valt binnen de dekking van deze verzekering. 

Schade veroorzaakt door noodzakelijk hak-, breek- en herstelwerkzaamheden aan het bedrijfsgebouw bij het opsporen van kapotte leidingen. 

Schade door achterstallig onderhoud is niet verzekerd.  

Schade opzettelijk veroorzaakt of veroorzaakt door roekeloosheid is niet verzekerd. Met roekeloosheid wordt bedoeld dat je had kunnen weten dat er een grote kans was op schade. 

“Storm Ciara veroorzaakt veel schade”

Tijdens een hevige storm waaide het dak van een restaurant af. Het restaurant moest voor een langere periode worden gesloten om het dak te herstellen. Gelukkig had Pascal een bedrijfsgebouwenverzekering afgesloten. Ik kon hem daardoor vertellen dat de schade aan het bedrijfsgebouw door de verzekeraar werd vergoed. - Mert, Adviseur Zakelijk

quote_Mert_Adviseur-zakelijk.png

Heb je een vraag over verzekeringen?

Wij weten hoe ingewikkeld verzekeringen soms lijken. Zeker als je er niet elke dag mee bezig bent. Gelukkig zijn wij dat wel! Heb je een vraag over een bedrijfsgebouwenverzekering of een andere zakelijke verzekering? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken met je mee en geven advies. Zonder dat je direct ergens aan vast zit.

540_vragen-zakelijk-001.jpg

Wij zijn You Sure

Wij zijn jouw verzekeringsadviseur. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat alle verzekeraars in Nederland aanbieden en tegen welke voorwaarden. Deze kennis gebruiken wij om voor jou of jouw bedrijf de beste verzekeringen te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.