550_cyberverzekering-002.jpg
550_rechtsbijstandverzekering-001.jpg
550_zakenreisverzekering-002.jpg

De risico’s van ondernemen

Als je wilt ondernemen, moet je risico’s nemen. Maar ook besluiten welke risico’s je wilt verzekeren om te voorkomen dat je bedrijfsvoering bij onvoorziene omstandigheden in gevaar komt. Een ongeval kan bijvoorbeeld grote impact hebben op je bedrijf. En wat doe je als cybercriminelen het op jouw zaak hebben gemunt? Of als een klant jouw bedrijf aansprakelijk stelt? Verzeker jezelf en je bedrijf tegen de financiële impact.

“Rust nemen is moeilijk als zzp’er” 

Ilse had gepland wanneer ze met zwangerschapsverlof zou gaan. Ze had dit netjes geregeld met haar opdrachtgevers. Door bekkeninstabiliteit moest ze halverwege haar zwangerschap eerder met verlof. Financieel had ze daar niet op gerekend. Haar opdrachtgevers hadden er alle begrip voor en dankzij de arbeidsongeschiktheidsverzekering bleef haar inkomen stabiel. – Mert, Adviseur Zakelijk 

quote_Mert_Adviseur-zakelijk.png

Heb je dit al gelezen?

nws_thumb_Hoe-beperk-en-verzeker-je-het-risico-op-brand.jpg
Zakelijk Jij & Jouw bedrijf 5 min

Hoe beperk en verzeker je het risico op brand?

Brand heeft meer impact dan alleen de schade zelf. Het werk komt vaak stil te liggen. Voorkomen is beter dan genezen. Check onze preventietips.

Lees meer
nws_thumb_Hoe-groot-is-het-risico-op-cybercriminaliteit-voor-jouw-organisatie.jpg
Zakelijk Jij & Jouw bedrijf 5 min

Hoe groot is het risico op cybercriminaliteit voor jouw organisatie?

Cybercriminaliteit groeit hard. Hogere schadebedragen en meer slachtoffers. Ook jouw bedrijf kan een doelwit zijn.

Lees meer
nws_thumb_Wat-als-je-als-zelfstandig-ondernemer-arbeidsongeschikt-raak.jpg
Zakelijk Jij & Jouw bedrijf 5 min

Wat als je als zelfstandig ondernemer arbeidsongeschikt raakt?

Als zelfstandige ken je ook de keerzijde. De hoge druk op je schouders. Wie zorgt voor jouw inkomen als je het niet zelf kan?

Lees meer

Wij zijn You Sure

Wij zijn jouw verzekeringsadviseur. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat alle verzekeraars in Nederland aanbieden en tegen welke voorwaarden. Deze kennis gebruiken wij om voor jou of jouw bedrijf de beste verzekeringen te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.