550_pensioen-via-werkgever-001.jpg
550_pensioen-via-werkgever-002.jpg
550_pensioen-aanvullen-001.jpg

Verdiep je in jouw pensioen

Als je dertig bent, ben je nog niet met je pensioen bezig. Als je veertig bent, ben je te druk om over je pensioen na te denken. Als je vijftig bent, wil je nog niet aan je pensioen denken. Als je zestig bent, ben je te laat om een goed pensioen voor jezelf te regelen. Over je pensioen nadenken lijkt misschien ingewikkeld, maar wij kunnen het heel simpel uitleggen.

“Je bent zelf verantwoordelijk voor een goed pensioen” 

Een pensioenregeling is de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde. We kunnen samen kijken of er voldoende geld in je pensioenpot zit als je met pensioen gaat. Daarna bepalen we of en hoe je jouw potje kan aanvullen. – Frank, Pensioenadviseur bij Felixx® werk & inkomen 

quote_Frank_Pensioenadviseur-Felixx-particulier.png

Heb je een vraag over pensioenen?

Wij weten hoe ingewikkeld pensioenen soms lijken. Zeker als je er niet elke dag mee bezig bent. Gelukkig zijn wij dat wel! Heb je een vraag over je pensioen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken met je mee en geven advies. Zonder dat je direct ergens aan vast zit.

540_vragen-zakelijk-001.jpg

Felixx® werk & inkomen

Sinds 1 januari 2021 is Felixx® werk & inkomen partner van You Sure. Felixx® brengt de kennis en ervaring op het gebied van pensioenen, personeelsverzekeringen, arbodienstverlening, salarisadministratie en HR-vraagstukken samen. Goed werkgeverschap is nog maar het begin.