Salarisadministratie

Het einde van de maand komt in zicht. Tijd voor de uitbetaling van de salarissen. Met een aantal medewerkers is dat nog te overzien. Maar hoe groter je bedrijf wordt, hoe meer werk het is. Zeker als er iets fout gaat. Denk aan een verkeerde berekening waardoor jouw medewerker te weinig salaris ontvangt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je hebt alleen niet altijd de tijd om erin te duiken en de fout op te lossen. Onze collega’s van Felixx.® werk & inkomen, partner van You Sure, zijn gespecialiseerd in het uit handen nemen van salarisadministraties. Van kleine, middelgrote en grote bedrijven. 

550_Salarisadministratie-001.jpg
550_Salarisadministratie-002.jpg
550_Salarisadministratie-003.jpg

Salarisadministratie is meer werk dan je denkt

Als je medewerkers in dienst hebt, wil je dat hun salaris op tijd op hun rekening staat. Daarnaast moet je als werkgever een aantal belangrijke zaken doorgeven aan de Belastingdienst. Denk alleen al aan de aangifte van de loonheffingen. Je salarisadministratie omvat meer dan dat. Denk bijvoorbeeld aan: het vastleggen van de (persoons)gegevens van jouw medewerkers, het bijhouden van de salaris- en (persoons)gegevens van jouw medewerkers, loonaangifte doen bij de Belastingdienst, de salarissen uitbetalen, loonstroken en jaaropgaves beschikbaar stellen aan jouw medewerkers, de (salaris)boekhouding bijhouden en het doorgeven van informatie en (persoons)gegevens aan medewerkers, pensioenfondsen, verzekeraars en je accountant.

Natuurlijk wil je alles zo goed mogelijk doen. Daarom is het ook verstandig om op de hoogte te zijn van de laatste wetswijzigingen, cao-afspraken, persoonlijke afspraken met medewerkers en gewijzigde marktomstandigheden. Alles bij elkaar een flinke klus die je niet even in een verloren uurtje kan doen. Lukt het je niet om je salarisadministratie zelf te regelen? Wij nemen het graag voor je uit handen.

Welke salarisadministratie kies jij? 

De collega’s van Felixx® werk & inkomen, partner van You Sure, zorgen ervoor dat je volledig wordt ontzorgd op het gebied van je salarisadministratie. Maak gebruik van onze expertise. Dan houd jij tijd over voor andere belangrijke werkzaamheden.

Dienstverlening

Inbegrepen

Inbegrepen

24/7 toegang tot het salarisadministatie-portaal

Inbegrepen

24/7 toegang tot de bedrijfsgegevens en (persoons)gegevens van medewerkers

Inbegrepen

Medewerkers hebben 24/7 toegang tot hun loonstroken en jaaropgaves

Inbegrepen

Meekijkfunctie voor accountants

Inbegrepen

Maandelijkse salarisverwerking

Inbegrepen

Doorvoeren van reguliere mutaties

Inbegrepen

Opmaken van reguliere overzichten

Inbegrepen

Periodieke aangifte loonheffingen

Inbegrepen

Berekeningen voor medewerkerspremies

Inbegrepen

Pensioenberekeningen

Inbegrepen

“Uitbesteden als je bedrijf groeit” 

Sander deed de salarisadministratie altijd zelf. Dat ging ook prima met twee medewerkers in dienst. Toen hij avonden achtereen bezig was met de uitbetaling van de salarissen voor twaalf medewerkers, wist hij dat het efficiënter moest. Als een bedrijf groeit, moet je bepaalde werkzaamheden uit handen durven te geven. Wij doen nu de salarisadministratie en Sander kan zich bezig houden met andere belangrijke zaken. – Iris, Salarisadministrateur bij Felixx® werk & inkomen

quote_Iris_Salarisadministrateur.png

Heb je een vraag over je salarisadministratie?

Wij weten hoe ingewikkeld je salarisadministratie soms lijkt. Zeker als je er niet elke dag mee bezig bent. Gelukkig zijn wij dat wel! Heb je een vraag over je salarisadministratie? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken even met je mee en helpen je op weg. Zonder dat je ergens aan vast zit. 

540_vragen-zakelijk-001.jpg

Felixx® werk & inkomen

Sinds 1 januari 2021 is Felixx® werk & inkomen partner van You Sure. Felixx® brengt de kennis en ervaring op het gebied van pensioenen, personeelsverzekeringen, arbodienstverlening, salarisadministratie en HR-vraagstukken samen. Goed werkgeverschap is nog maar het begin.

Met de digitale totaaloplossing van Felixx® worden het werk en de zorgen van werkgevers compleet uit handen genomen. Werkgevers hoeven zich geen zorgen meer te maken over de bedrijfscontinuïteit. Maar ook niet over andere risico’s in de werkomgeving. Benieuwd geworden wat Felixx® voor je kan betekenen?