Bestelwagenverzekering: Bestelwagen verzekeren | YouSure.jpg
550_Onderweg 002.jpg
550_zakelijke autoverzekering 002.jpg

Zakelijke verzekeringen voor onderweg

Er zijn meer mensen voor jouw onderneming onderweg dan je in eerste instantie denkt. Van en naar werk, naar klanten, leveranciers en evenementen. Als er iets gebeurt, is het bedrijf verantwoordelijk. Verzeker jezelf en je bedrijf tegen de financiële impact.

“Onderweg naar een bedrijfsuitje”

Bij een bedrijf uit Hilversum wordt veel gewerkt met gevaarlijke stoffen en grote machines. Een verhoogd risico op een ongeval zou je zeggen. Toch is er nog nooit iets gebeurd op de werkvloer. Onderweg naar een bedrijfsuitje begon de auto, waar vier medewerkers in zaten, door water op de weg te tollen. En kwam tegen de vangrail tot stilstand. Gelukkig had het bedrijf een verkeersschadeverzekering afgesloten. De medische kosten die volgden, werden vergoed door de verzekeraar. – Mert, Adviseur Zakelijk 

quote_Mert_Adviseur-zakelijk.png

Wij zijn You Sure

Wij zijn jouw verzekeringsadviseur. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat alle verzekeraars in Nederland aanbieden en tegen welke voorwaarden. Deze kennis gebruiken wij om voor jou of jouw bedrijf de beste verzekeringen te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.