550_hypotheek 003.jpg
550_persoonlijke_lening-001.jpg
550_hypotheek 002.jpg

Jouw geldzaken goed geregeld

Soms heb je grote dromen, maar red je het niet met het geld dat op je spaarrekening staat. Bijvoorbeeld als je een huis wilt kopen of verbouwing. Een woning wilt verduurzamen of een grote aankoop wilt doen. Dan kan je geld lenen. Zorg er wel voor dat je dit bij een betrouwbare partij doet en dat je niet meer leent dan je terug kan betalen. Geld lenen, kost geld.

“Gratis oriëntatiegesprek” 

Of je nu jouw eerste huis koopt of gaat verbouwen. Van appartement tot villa. Wij leggen alles in begrijpelijke taal uit. Wij gaan op zoek naar de hypotheek die het beste bij jou past. Zo kan jij een goede keuze maken. – Thijn, Hypotheekadviseur

quote_Thijn_hypotheekadviseur.png

Heb je een vraag over geldzaken of verzekeringen? 

Wij weten hoe ingewikkeld geldzaken en verzekeringen soms lijken. Zeker als je er niet elke dag mee bezig bent. Gelukkig zijn wij dat wel! Heb je een vraag over je hypotheek, je pensioen of verzekeringen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken met je mee en geven advies. Zonder dat je direct ergens aan vast zit.

Wij zijn You Sure

Wij adviseren je graag. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat de voorwaarden zijn van verschillende aanbieders in Nederland. Deze kennis gebruiken wij om voor jou het beste product te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.