Zakenreisverzekering

Jouw organisatie werkt nauw samen met een leverancier uit Noorwegen. Ze hebben een innovatieve kijk op de branche en nodigen jou en jouw medewerkers uit voor een presentatie van een nieuw product. Op naar Oslo! Net als tijdens een vakantie kan er van alles gebeuren: koffer kwijt, schade aan bezittingen of iemand die last minute toch niet mee kan. Een zakenreisverzekering helpt om alles soepel te laten verlopen, ook als het even tegenzit. Daarnaast keert de verzekeraar een vergoeding uit bij materiële of financiële schade.

550_zakenreisverzekering-001.jpg
550_zakenreisverzekering-002.jpg
550_zakenreisverzekering-004.jpg

Waarom een zakenreisverzekering?

Een zakenreisverzekering vergoedt onvoorziene kosten tijdens een reis voor werk. Bijvoorbeeld hulpverlening in noodsituaties, bij ziekte of een ongeval. Daarnaast biedt de zakenreisverzekering ook dekking bij schade aan bagage, diefstal van geld of bagage en annulering. Het is goed om te weten dat een zakelijke trip niet binnen de dekking van een privé reisverzekering valt.

Dit is wel en niet verzekerd

Elke verzekeraar is anders, zo verschillen ook de voorwaarden per zakenreisverzekering. In de basis zijn er bij elke zakenreisverzekering bepaalde zaken wel en niet verzekerd. Ook ieder bedrijf is anders. Maatwerk is altijd mogelijk om te zorgen dat een verzekering goed bij jouw bedrijf past. Onze adviseurs denken graag met je mee.

Er wordt 24/7 ondersteuning aangeboden bij ongevallen, ziekte of overlijden tijdens een zakenreis. Bijvoorbeeld het repatriëren naar Nederland. 

Soms rolt een koffer beschadigd de bagageband af. Of gaat er iets stuk tijdens het vervoeren. Dit is verzekerd met een zakenreisverzekering.

De grootste angst voor reizigers is het kwijtraken van bagage of geld. Verlies en diefstal van bagage en geld zijn gedekt met deze verzekering.

Als er tijdens het verblijf per ongeluk schade door jou wordt veroorzaakt aan de locatie dan zijn de kosten van de schade gedekt. 

De zakenreisverzekering dekt kosten voor medische zorg in het buitenland die niet (volledig) binnen de zorgverzekering vallen. 

Een zakenreis kan op het laatste moment niet doorgaan door ziekte van een medewerker. De verzekeraar dekt in dit geval de gemaakte kosten.

Je bent over de hele wereld verzekerd met een zakenreisverzekering. 

Alleen jouw medewerkers zijn verzekerd met een zakenreisverzekering. Meereizende familie of vrienden zijn niet verzekerd. Hiervoor sluit je een aanvullende module af.

Een gevaarlijke sport beoefenen tijdens een zakenreis is op eigen risico. Dit betekent dat als er iets gebeurt, je hier niet voor bent verzekerd. Ook als het past bij jouw werkzaamheden.

Schade veroorzaakt onder invloed van verdovende middelen (drugs, alcohol of medicatie) is niet verzekerd.

Schade opzettelijk veroorzaakt of veroorzaakt door roekeloosheid is niet verzekerd. Met roekeloosheid wordt bedoeld dat je had kunnen weten dat er een grote kans was op schade. Ook het deelnemen aan strafbare activiteiten valt niet binnen de dekking van de verzekering.

“Het halve team was ziek” 

Het personeel van Den Burg keek al maanden uit naar de jaarlijkse zakenreis om inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar. Twee dagen voor vertrek werden tien medewerkers ziek. Ze konden helaas niet mee. Dankzij de zakenreisverzekering vergoedde de verzekeraar de gemaakte reis- en verblijfskosten voor deze tien collega’s. – Mert, Adviseur Zakelijk  

825x695.png

Heb je een vraag over verzekeringen?

Wij weten hoe ingewikkeld verzekeringen soms lijken. Zeker als je er niet elke dag mee bezig bent. Gelukkig zijn wij dat wel! Heb je een vraag over een zakenreisverzekering of een andere zakelijke verzekering? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken met je mee en geven advies. Zonder dat je direct ergens aan vast zit.

540_vragen-zakelijk-001.jpg

Wij zijn You Sure

Wij zijn jouw verzekeringsadviseur. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat alle verzekeraars in Nederland aanbieden en tegen welke voorwaarden. Deze kennis gebruiken wij om voor jou of jouw bedrijf de beste verzekeringen te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.