550_arbodienstverlening 001.jpg
550_jij_en_jouw_bedrijf.jpg
550_jij-en-jouw-gezin-005.jpg

Wij zijn You Sure!

You Sure is dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Goed advies is nog maar het begin. Het draait bij ons om: ‘You’. De klant staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden. In de financiële sector onderscheiden wij ons door persoonlijke benadering, betrouwbaar advies, snelheid en innovatie. Via de You Sure KlantenPortal hebben onze klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in belangrijke documenten en contactgegevens.

Sinds de oprichting in oktober 2011 is onze huidige omvang bereikt door een combinatie overnames en door zelfstandig te groeien. In 2022 stonden wij als nummer 11 (met 60,5 miljoen euro omzet) in de Top 100 Intermediairs van AMWeb.

Onze missie en visie

Missie: Wij zijn dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financiële belang van onze klanten. Betrouwbaar, competent en dynamisch met een innovatieve aanpak. Het draait bij ons om ‘You'. De klant staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden.

Visie: Voor ons is een persoonlijke band erg belangrijk. Zonder vertrouwen geen persoonlijke band. Daarom nemen wij de moeite om je goed te leren kennen en te begrijpen. Of dit nu is in één van onze vestigingen, telefonisch, per e-mail of op onze website. Wij streven ernaar dat jij voelt dat je belangrijk bent. Ons motto is dan ook niet voor niets: goed advies is nog maar het begin.

540_missie-visie.jpg

Onze identiteit

Betrouwbaar
Zonder vertrouwen geen persoonlijke band. Je kan ons vertrouwen. Wij geven je altijd eerlijk advies en antwoord.

Competent
Jij staat bij ons centraal. Wij nemen de moeite je goed te leren kennen en te begrijpen. Zo gaan wij voor jou altijd voor de beste voorwaarden.

Dynamisch
Jouw behoeften en die van de toekomstige generaties zijn belangrijk voor ons. Dat houdt ons scherp en sterk in beweging. Wij passen ons graag aan als dat nodig is.

Gedurfd
Jij wordt door ons verrast. Hoe? Door lef te tonen en dat ene stapje extra te doen. Wij leggen de lat hoog. En dat dwingt ons om elke dag alert te blijven.

Opgewekt
Vrolijk gestemd en een goed humeur. Het zijn kenmerken van onze organisatie. Dat zie je terug in de kleur geel, die staat voor geluk en plezier.

Onderdeel van Yellow Hive

Wij zijn onderdeel van Yellow Hive: een dynamisch platform actief in de financiële sector met een sterke focus op verzekeringen. Niet alleen voor particulieren, ook voor bedrijven. De collega’s voorzien de klanten van totaaloplossingen voor een financieel zorgeloze toekomst. Yellow Hive is de fundering van de merken: You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco. Een enthousiaste club met mensen. Dat zie je terug in de kleur geel, wat staat voor geluk en plezier.

Ontmoet ons Directieteam

Onze Directie kent het juiste evenwicht in ervaring, kennis en kunde. De Directieleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur van onze organisatie. Bijvoorbeeld de strategie, het behalen van de doelstellingen, de continuïteit, het naleven van wet- en regelgevingen en de inzet van onze collega’s. Maak hieronder kennis met ze.

portret_Ger-Knikman.jpg

Ger Knikman

Chief Executive Officer

ger.knikman@yousure.nl
Portret_Robbert Sturm.jpg

Robbert Sturm

Chief Financial Officer

robbert.sturm@yousure.nl
Portret_Bas Harmsen.jpg

Bas Harmsen

Directeur You Sure

bas.harmsen@yousure.nl

Privé verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het verstandig om je voor veel voorkomende risico’s te verzekeren. Zo creëer je een zorgeloos, financiële toekomst. Als er dan onverwacht iets vervelends gebeurt, kan je jouw belangrijkste behoeften toch blijven vervullen. Dat verzekeringen er wel eens tussendoor glippen, hoeven wij je waarschijnlijk niet te vertellen. Wij staan je daarom graag met raad en daad bij. Op basis van jouw situatie, wensen en behoeften voorzien wij je van eerlijk advies. Wij nemen de moeite om je goed te leren kennen en te begrijpen. Zo gaan we voor jou altijd voor de beste voorwaarden.

540_prive-verzekeringen.jpg

Zakelijke verzekeringen

Ondernemen is verantwoord omgaan met risico’s. Als Registermakerlaar in Assurantien (RMiA) zijn wij jouw gesprekspartner als het gaat om risicomanagement en het verzekeren van complexe en/of grote risico’s. Voor zzp'ers, het MKB, groot zakelijk en bedrijven die opereren in een nichemarkt. Meestal gaat het om maatwerkoplossingen. De premie, het eigen risico, de voorwaarden en de clausules worden volledig afgestemd op jouw risico. Meerdere verzekeraars nemen een deel van de verzekering op zich. Wij maken het verzekeren van grote risico’s mogelijk.

540_zakelijke-verzekeringen.jpg

Hypotheken

Voor de eerste keer een huis kopen? Spannend! Het afsluiten van een hypotheek is misschien wel de grootste financiële beslissing van je leven. Onze hypotheekadviseurs helpen je daar graag bij. Ook als je jouw hypotheek wilt oversluiten of als je jouw huis wilt verbouwen of verduurzamen. Op basis van jouw situatie, wensen en behoeften voorzien wij je van eerlijk advies. Onze adviseurs leiden het hele proces van a tot z in goede banen.

540_hypotheken.jpg

Beleid beloning medewerkers You Sure

De beloning van onze medewerkers bestaat uit een vast salaris. Deze zijn marktconform. Afhankelijk van de functie en beoordeling kunnen onze medewerkers een variabele beloning ontvangen. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen. De focus ligt op de belangen van de klant en onze onderneming op lange termijn.

De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt zowel de hoogte van de vaste als de variabele beloning van onze medewerkers. Of een medewerker in aanmerking komt voor de variabele beloning, en de hoogte daarvan, is afhankelijk van een aantal criteria. Deze bestaan voor 70% uit niet-financiële criteria. De variabele beloning is gemaximaliseerd tot 20% van het vaste salaris. Artikel 1:120 lid 2 van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. In 2023 bedroeg het totaal aan variabele beloningen uitbetaalde bedrag € 77.754,59.

Werken bij You Sure

Werken in de financiële sector klinkt niet zo spannend - onze ambities en bedrijfscultuur zijn dat wel. Wij groeien hard, zetten in op innovatie en hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten en collega's hoog op onze prioriteitenlijst staan. Wij durven te zeggen dat wij de leukste teams in de financiële sector hebben! Of je nu wilt werken als adviseur, op de polis- of financiële administratie of het merk You Sure wilt versterken samen met team HR of Marketing.

540_werkenbij.jpg