Jouw hypotheek

Voor de eerste keer een huis kopen of voor de zevende keer verhuizen: het blijft spannend! Het afsluiten van een hypotheek is misschien wel de grootste financiële beslissing van je leven. Iedere maand moet je de lasten van jouw hypotheek betalen. Je wilt dus een verstandige keuze maken. Onze hypotheekadviseurs helpen je daar graag bij. Ook als je jouw hypotheek wilt oversluiten, als je thuis wilt gaan verbouwen of verduurzamen of als je een verhuurhypotheek wilt afsluiten. 

550_hypotheek-004.jpg
550_hypotheek 002.jpg
550_hypotheek 003.jpg

Hypotheek afsluiten

Bij ABN Amro of Rabobank regel je misschien al jaren je bankzaken. Dat betekent niet dat zij je ook de beste hypotheek(voorwaarden) kunnen bieden. Onze hypotheekadviseurs kijken samen met je wat het beste bij jouw situatie, wensen en behoeften past. Jij maakt zelf de keuze. Onze hypotheekadviseurs begeleiden je gedurende het gehele aanvraagproces.

You Sure Hypotheken

Het was even zoeken, maar je hebt eindelijk jouw droomhuis gevonden. Kan je de hypotheek eigenlijk wel betalen? Of wil je weten of jouw huidige hypotheek nog wel passend is? Bespreek dit dan met jouw adviseur. Zo weet jij of je jouw droomhuis kan betalen.

Een ander huis kopen ​​​​​​

Je wilt groter of juist kleiner wonen en bent daarom van plan om te gaan verhuizen. Je gaat jouw huidige huis verkopen. Maar wat te doen met de hypotheek? Kan je beter jouw hypotheek meenemen of in één keer aflossen en een nieuwe afsluiten? Het hangt van verschillende zaken af wat voor jou de beste optie is.

Verbouwen of verduurzamen

Verhuizen is niet altijd de beste oplossing. Je kan er ook voor kiezen om jouw huidige huis te verbouwen. Met de hoge energie- en gasprijzen nemen ook steeds meer mensen de stap om te verduurzamen. De kosten kunnen dan flink oplopen. Hiervoor kan je jouw hypotheek verhogen, een tweede verbouwingshypotheek afsluiten of jouw hypotheek oversluiten. Wat de beste optie is, hangt van verschillende zaken af. Bespreek deze zaken met jouw adviseur.

550_hypotheek 002.jpg

“Gratis oriëntatiegesprek”

Of je nu jouw eerste huis koopt of gaat verbouwen. Van appartement tot villa. Wij leggen alles in begrijpelijke taal uit. Wij gaan op zoek naar de hypotheek die het beste bij jou past. Zo kan jij een goede keuze maken. – Thijn, Hypotheekadviseur

quote_Thijn_hypotheekadviseur.png

Heb je een vraag over geldzaken of verzekeringen?

Wij weten hoe ingewikkeld geldzaken en verzekeringen soms lijken. Zeker als je er niet elke dag mee bezig bent. Gelukkig zijn wij dat wel! Heb je een vraag over je hypotheek, je pensioen of verzekeringen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken met je mee en geven advies. Zonder dat je direct ergens aan vast zit.

540_vragen-zakelijk-001.jpg

Wij zijn You Sure

Wij adviseren je graag. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat de voorwaarden zijn van verschillende aanbieders in Nederland. Deze kennis gebruiken wij om voor jou het beste product te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.