Jouw persoonlijke lening

Stel je voor. Jullie gaan over een jaar trouwen. De droomlocatie is beschikbaar, maar je moet alles in één keer betalen. Je kijkt op jullie bankrekening en komt erachter dat jullie niet voldoende spaargeld hebben om alle kosten in een keer te dekken. Of je zit middenin een verbouwing en het geld is eerder op dan gedacht. Maar die muren moeten echt nog worden gestukt. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn. Met een persoonlijke lening leen je een bepaald bedrag om een product of dienst te kunnen betalen. Je lost de lening op korte termijn weer af. Als vergoeding betaal je alleen de rente. Je betaalt altijd meer geld dan dat je hebt geleend.

550_pensioen aanvullen.jpg
550_persoonlijke_lening-001.jpg

Voorwaarden van een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is geschikt voor aankopen waarbij het totale bedrag van tevoren vast staat. Het te lenen bedrag spreek je af. Uiteraard binnen de kaders van de kredietverstrekker. Vaak is er sprake van een maximale kredietsom. Het afgesproken bedrag storten ze in één keer op je rekening en kan niet meer worden verhoogd of verlaagd. Ook de looptijd van de lening staat van tevoren vast. Elke maand betaal je een gedeelte van de lening terug, wat aflossen wordt genoemd. Als vergoeding voor het geleende bedrag betaal je rente. Het rentepercentage verschilt per aanbieder en staat vast tijdens de afbetaalperiode. Alle voorwaarden leg je samen met de kredietverstrekker vast in een leencontract.

Voor- en nadelen

Een persoonlijke lening kent voor- en nadelen. Deze verschillen per persoon. Het is goed om erover na te denken voordat je een lening afsluit.

Na het ondertekenen van het leencontract ontvang je het afgesproken bedrag in één keer op jouw rekening. Jij bepaalt wat je ermee doet. 

Je weet precies wat je maandelijks moet betalen aan aflossing en rente. Ook hoe lang je bezig bent met het aflossen van jouw persoonlijke lening is vooraf duidelijk. 

Je bent verzekerd bij blijvende invaliditeit veroorzaakt door een ongeval buitenshuis en in het verkeer.

De rente staat vast. Deze is niet afhankelijk van marktontwikkelingen.

Na het afsluiten van de lening kan je het bedrag niet meer verhogen of verlagen. Ook de looptijd kan je niet wijzigen. 

Extra aflossen is vaak mogelijk. Bij de meeste aanbieders betaal je in dit geval wel een boete. Je betaalt dan extra geld omdat je meer geld aflost en dus over minder geld rente betaalt. Bij InnoFin is extra aflossen in de meeste gevallen gratis. 

De laagste rente via InnoFin 

Voor persoonlijke leningen hebben wij een samenwerking met onze partner: InnoFin. Zij zetten zich in voor de best passende persoonlijke lening met de laagste rente. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar de laagste rente. InnoFin communiceert helder over de voorwaarden, rente en totale kosten van jouw persoonlijke lening. Zonder kleine lettertjes of verborgen voorwaarden. Je weet dus precies wat je krijgt en wat het je kost.

“Veilig afsluiten en snel geregeld”

Veilig een persoonlijke lening afsluiten. Altijd een lage rente, gratis extra aflossen en alles snel geregeld. Bij InnoFin leen je geld op een verantwoordelijke manier. Wij vergelijken leningen van verschillende aanbieders. Zo vinden we samen een lening die past bij jouw situatie, wensen en behoeften. Natuurlijk tegen de beste voorwaarden. – Thijn, Hypotheekadviseur

quote_Thijn_hypotheekadviseur.png

Vraag over geldzaken of verzekeringen? 

Wij weten hoe ingewikkeld geldzaken en verzekeringen soms lijken. Zeker als je er niet elke dag mee bezig bent. Gelukkig zijn wij dat wel! Heb je een vraag over een persoonlijke lening, je hypotheek of je pensioen. Neem gerust contact met ons op. Wij kijken met je mee en geven advies. Zonder dat je direct ergens aan vast zit.

540_speciale-risico's-001.jpg

Wij zijn You Sure

Wij adviseren je graag. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat de voorwaarden zijn van verschillende aanbieders in Nederland. Deze kennis gebruiken wij om voor jou het beste product te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.