550_arbodienstverlening 003.jpg
550_Arbeidsvoorwaarden-002.jpg
550_rechtsbijstandverzekering-zakelijk-001.jpg

Geef je personeelszaken uit handen

Hoe meer medewerkers voor jouw bedrijf werken, hoe meer jij je bezig moet houden met personeelszaken. Arbeidsovereenkomsten, pensioenadministratie en zieke medewerkers. Natuurlijk wil je het allemaal goed doen. Maar die salarisadministratie is niet je favoriete klus en er gaat steeds meer tijd in zitten. Kan jij je niet beter focussen op dat waar je goed in bent? Ondernemen! Laat al je personeelszaken door ons regelen.

“Begin vroeg met sparen voor jouw pensioen” 

Hoe eerder je begint met sparen, hoe groter de kans dat je eerder kan stoppen met werken. Wat kan jij doen om extra te sparen voor jouw pensioen? Wij helpen je graag! Jouw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Samen bekijken we wat voor jou de beste optie is. Zo kan jij straks genieten van je vrije tijd zoals je dat bent gewend. – Frank, Pensioenadviseur bij Felixx® werk & inkomen

quote_Frank_Pensioenadviseur-Felixx-particulier.png

Felixx® werk & inkomen

Sinds 1 januari 2021 is Felixx® werk & inkomen partner van You Sure. Felixx® brengt de kennis en ervaring op het gebied van pensioenen, personeelsverzekeringen, arbodienstverlening, salarisadministratie en HR-vraagstukken samen. Goed werkgeverschap is nog maar het begin.

Met de digitale totaaloplossing van Felixx® worden het werk en de zorgen van werkgevers compleet uit handen genomen. Werkgevers hoeven zich geen zorgen meer te maken over de bedrijfscontinuïteit. Maar ook niet over andere risico’s in de werkomgeving. Benieuwd geworden wat Felixx® voor je kan betekenen?