550_jij en jouw gezin 001.jpg
550_jij en jouw gezin 002.jpg
550_jij en jouw gezin 003.jpg

Verzekeringen voor jou en jouw gezin

Ongelukjes gebeuren dagelijks. Soms zijn ze klein, soms zijn ze groot. Maar de impact is vooraf niet in te schatten. Zo blijkt de vaas die je dochter omkiepte een uniek verzamelobject te zijn. Of zorgt een val van de trap voor een lang fysiotraject en onenigheid op je werk. Verzeker jezelf en je gezin tegen de financiële impact.

“De winkel leverde gewoon niet”

De heer Bruijning kwam er met een beddenzaak in Noord-Holland niet meer uit. De beddenzaak weigerde te leveren waar hij voor had betaald. Samen met een jurist bekeek hij de opties. De opgestelde brieven die de beddenzaak op zijn plichten wees, maakten indruk. Op korte termijn werd alles alsnog geleverd. De hulp van de jurist voorkwam een langlopend welles-nietes spelletje. – Inge, Adviseur Particulier

quote_Inge_Adviseur particulier.jpg

Wij zijn You Sure

Wij zijn jouw verzekeringsadviseur. Dat betekent dat wij weten wat alle verzekeraars in Nederland aanbieden en tegen welke voorwaarden. Deze kennis gebruiken wij om voor jou de beste verzekering te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.