Start 2024 met de zorgverzekering die bij jou past!

Het kiezen van de juiste zorgverzekering kan een uitdaging zijn. Maar maak je geen zorgen, je staat er niet alleen voor! Met de handige zorgverzekeringsvergelijker van You Sure kan je in een mum van tijd kiezen uit zorgverzekeringen van acht verschillende verzekeraars. Ontdek op deze pagina hoe je binnen tien minuten de zorgverzekering vindt die het beste bij jouw situatie past!

550_financieel-adviseurs_007.jpg
550_financieel-adviseurs_005.jpg
550_Arbeidsvoorwaarden-003.jpg

Hoe werkt de zorgvergelijkingstool?

You Sure heeft in samenwerking met UPIVA een nieuwe vergelijkingstool ontwikkeld waarmee je in slechts drie stappen verschillende zorgverzekeringen voor 2024 kan vergelijken. Zo werkt het:

  • Stap 1: Vul een aantal persoonsgegevens in, zoals jouw geboortedatum. 
  • Stap 2: Selecteer het eigen risico en het type basisverzekering.  
  • Stap 3: Kies voor een aanvullende dekking.

Na de derde stap krijg je een overzicht te zien van zorgverzekeringen die aansluiten op jouw behoeften en wensen. Hierbij kan je de verschillende opties met elkaar vergelijken, een offerte aanvragen óf jouw zorgverzekering direct afsluiten. De keuze is aan jou!

De nieuwe zorgpremies voor 2024

De zorgpremies voor 2024 zijn bekend. UPIVA heeft direct de nieuwe zorgpremies verwerkt in de zorgverzekeringsvergelijker. Start nu met vergelijken en ontdek jouw nieuwe zorgverzekering!

quote_hr.jpg

Overstapservice UPIVA

You Sure en UPIVA werken samen, waardoor wij de juiste kennis in huis hebben om al jouw vragen te beantwoorden. UPIVA helpt jou bij de overstap naar een andere zorgverzekeraar. De klantenservice van UPIVA is telefonisch 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op 088 - 00 08 333 en per e-mail via zorg@upiva.nl.

540_vragen-particulier-001.jpg

Wij zijn You Sure

Wij zijn jouw verzekeringsadviseur. Dat betekent dat wij weten wat alle verzekeraars in Nederland aanbieden en tegen welke voorwaarden. Deze kennis gebruiken wij om voor jou de beste verzekering te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.