Post ontvangen?

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je post van ons hebt ontvangen waar een code op staat. Door deze code in te voeren, kan je belangrijke documenten en berichten (nogmaals) bekijken en downloaden.

 

 

Wie verzorgt de post voor You Sure? 

Waarschijnlijk herken je de naam Postex. Dit bedrijf verzorgt voor ons de post aan jou. Ook Postex hanteert strenge privacyrichtlijnen. Je kan er zeker van zijn dat jouw gegevens veilig zijn en blijven. Postex zal nooit om jouw inloggegevens of wachtwoorden vragen en heeft geen toegang tot jouw You Sure KlantenPortal.

Tip: check altijd het slotje links van de website adressenbalk. Deze hoort gesloten te zijn. Dat betekent namelijk dat jij je in een veilige omgeving bevindt. Check dit altijd voordat je persoonlijke gegevens invult.

Wij zijn You Sure

Wij adviseren je graag. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat de voorwaarden zijn van verschillende aanbieders in Nederland. Deze kennis gebruiken wij om voor jou het beste product te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.