Welkom bij You Sure!

Als klant van J.C. de Lange heten wij je van harte welkom bij You Sure. Wij zijn er trots op dat J.C. de Lange ervoor heeft gekozen zich bij You Sure aan te sluiten. Hierdoor mogen wij jou verwelkomen. Natuurlijk doen wij er alles aan om de financiële dienstverlening die je gewend bent, net zo goed voort te zetten. Want het draait bij ons om: ‘You’. Jij staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden.

Wij onderscheiden ons door persoonlijke benadering, betrouwbaar advies, snelheid en innovatie. Voor vragen over je verzekeringen, schadegevallen en (onverhoopt) toekomstige schades kan je vanaf 1 april 2024 contact opnemen via: info@yousure.nl of via 085 489 17 75. Wij brengen je dan direct in contact met jouw contactpersoon.

beeld_service.jpg

Geef jouw e-mailadres door

Om je goed van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat wij complete en actuele contactgegevens van je hebben. Geef deze daarom direct door via dit formulier: wel zo makkelijk en binnen één minuut geregeld!

 

*
*
*
*
Bijvoorbeeld: 1234 AB

Veelgestelde vragen

Wij zijn, net als J.C. de Lange, een verzekerings- en hypotheekadviseur met aandacht voor jouw persoonlijke en financiële situatie. Je kan contact met ons opnemen als je vragen hebt over je verzekeringen en/of hypotheek. Heb je schade opgelopen? Dan helpen wij je verder met de afwikkeling hiervan.

Jazeker. Er verandert niets aan jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. In een enkel geval ontvang je een beëindigingsbevestiging van je verzekeringen van de verzekeringsmaatschappij. Dit komt door een administratieve wijziging bij de verzekeringsmaatschappij. Je hoeft hier niets mee te doen. En maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd. Uiteraard corrigeren wij dit direct voor je.

Jouw lopende verzekeringen, die momenteel bij J.C. de Lange zijn ondergebracht, worden binnenkort opgenomen in de administratie van You Sure. Waar je voorheen J.C. de Lange op je polisblad zag staan, zie je nu You Sure op jouw polisblad staan. Let op: dit geldt niet voor je lopende uitvaartverzekering.

Dit verwerken wij handmatig, waardoor het wat langer kan duren voordat je deze wijziging ziet. De voorwaarden van jouw verzekeringen wijzigen niet.

Nee. Er verandert niets aan jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. In een enkel geval ontvang je een beëindigingsbevestiging van je verzekeringen van de verzekeringsmaatschappij. Dit komt door een administratieve wijziging bij de verzekeringsmaatschappij. Je hoeft hier niets mee te doen. En maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd. Uiteraard corrigeren wij dit direct voor je.

Dit komt door een administratieve wijziging bij de verzekeringsmaatschappij. Je hoeft hier niets mee te doen. En maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd. Uiteraard corrigeren wij dit direct voor je.

Jan de Lange en Harry de Lange gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Natuurlijk zijn de collega’s van You Sure je graag van dienst.

Je kan contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 085 489 17 75. Wij helpen je graag bij vragen of het afhandelen van een schade. Het oude telefoonnummer van J.C. de Lange werkt nog en schakelt vanaf 1 april 2024 door naar bovengenoemde telefoonnummer.

Je kan ons bereiken via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@yousure.nl of door te bellen naar ons algemene telefoonnummer 085 489 17 75.

Nee. Dit is niet meer mogelijk. Je kan ons bereiken via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@yousure.nl of door te bellen naar ons telefoonnummer 085 489 17 75.

Het kantoor in Heemskerk blijft geopend tot 1 april 2024. Let op: je kan tot die tijd alleen nog op afspraak langskomen. Vanzelfsprekend ben je ook welkom in één van onze andere vestigingen.

Wat vervelend dat je schade hebt! Natuurlijk helpen wij je graag op weg. Je kan online je schade melden of neem contact met ons op via het algemene telefoonnummer: 085 489 17 75.

Neem contact met ons contact op via het algemene telefoonnummer: 085 489 17 75.

Dit zou kunnen voorkomen. Door de administratieve wijziging bij de verzekeringsmaatschappij zou het zo kunnen zijn dat You Sure de verzekeringspremie gaat innen. Mocht dit het geval zijn, dan verandert er niets aan jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. De te betalen premie wordt in dit geval dan door ons (You Sure) geïncasseerd (incassant ID: NL73ZZZ341309000000).

Het is mogelijk dat de incassodatum is aangepast. Dit heeft geen effect op de dekking van jouw verzekeringen. Heb je door de nieuwe datum betalingsproblemen ondervonden? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Dan vinden we samen een oplossing.

Betaal je per factuur? Let dan op het gewijzigde rekeningnummer (NL34 RABO 0102 22 63 85).

Op dit moment zijn wij druk bezig met het inrichten van jouw persoonlijke KlantenPortal. In jouw persoonlijke You Sure KlantenPortal vind je binnenkort een overzicht van alle verzekeringen die je via ons hebt lopen. Inclusief de voorwaarden en polissen. Het kan zijn dat op dit moment nog niet al je verzekeringen zichtbaar zijn. Daar wordt hard aan gewerkt.

550_kerwoorden-001.jpg
550_kerwoorden-002.jpg
550_kerwoorden-003.jpg

Goed advies is nog maar het begin

Je leert ons kennen als een betrokken, betrouwbare, competente, dynamische, gedurfde en opgewekte organisatie.

Onze missie
Wij zijn de verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Betrouwbaar, competent en dynamisch met een innovatieve aanpak. Het draait bij ons om ‘You”. De klant staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden.

Onze visie
Voor ons is een persoonlijke band erg belangrijk. Zonder vertrouwen geen persoonlijke band. Daarom nemen wij de moeite om je goed te leren kennen en te begrijpen. Of dit nu is in één van onze vestigingen, telefonisch, per e-mail of op onze website. Wij streven ernaar dat jij je belangrijk voelt. Ons motto is dan ook niet voor niets: goed advies is nog maar het begin.

Wij zijn You Sure

Wij adviseren je graag. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat de voorwaarden zijn van verschillende aanbieders in Nederland. Deze kennis gebruiken wij om voor jou het beste product te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.