Welkom bij You Sure

Als klant van De Miranda Verzekeringen heten wij je van harte welkom bij You Sure. Dé verzekeringsadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Goed advies is nog maar het begin. Het draait bij ons om: ‘You’. Jij staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden. In de financiële sector onderscheiden wij ons door persoonlijke benadering, betrouwbaar advies, snelheid en innovatie.

Per 1 juli 2023 groeit De Miranda Verzekeringen verder onder de naam en versterking van You Sure. Voor vragen over je verzekeringen, lopende schades en (onverhoopt) toekomstige schades kan je vanaf 1 juli contact met ons opnemen per e-mail via: info@yousure.nl of via 085 489 17 75. Onze receptie zorgt ervoor dat je in contact wordt gebracht met je contactpersoon.​​​

beeld_service.jpg

Geef jouw e-mailadres door

Om je goed van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat wij up-to-date contactgegevens van je hebben. Geef deze gemakkelijk door via onderstaand formulier.

 

*
*
*
*
Bijvoorbeeld: 1234 AB

Veelgestelde vragen

Wij zijn, net als De Miranda Verzekeringen, een verzekeringsadviseur. Je kan contact met ons opnemen als je vragen hebt over je verzekeringen. Heb je schade opgelopen? Dan helpen wij je verder met de afwikkeling hiervan.

Jazeker. Er verandert niets in jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. Mogelijk ontvang je een beëindigingsbevestiging van je verzekeringen van de verzekeraar. Dit komt door een administratieve wijziging. Je hoeft hier niets mee te doen. En maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd.

Jouw lopende verzekeringen worden ondergebracht bij You Sure. Waar je voorheen De Miranda Verzekeringen op je polisblad zag staan, zie je nu You Sure op jouw polisblad staan. Dit verwerken wij handmatig, waardoor het wat langer kan duren voordat je deze wijziging ziet. De voorwaarden van jouw verzekeringen wijzigen niet.

Nee. Er verandert niets in jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. Mogelijk ontvang je een beëindigingsbevestiging van je verzekeringen van de verzekeraar. Dit komt door een administratieve wijziging. Je hoeft hier niets mee te doen. En maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd.

Dit komt door een administratieve wijziging. Je hoeft hier niets mee te doen. En maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd.

Jouw lopende hypotheek wordt niet ondergebracht bij You Sure. Elja de Miranda, Fleur Bosman en Richard Driessen blijven vanuit De Miranda Hypotheken & Advies jouw eerste aanspreekpunt. Op www.dmha.nl vind je de contactgegevens.

Annemieke Stam en Richard van den Akker staan nog steeds voor je klaar. Per 1 september 2023 stopt Elja de Miranda met zijn werkzaamheden voor You Sure.

Je kan met ons contact opnemen via het algemene telefoonnummer: 085 489 17 75. Is Richard jouw eerste aanspreekpunt? Neem dan direct contact met hem op via zijn mobiele telefoonnummer.

Je kan met ons contact opnemen via het algemene telefoonnummer: 085 489 17 75. Is Richard jouw eerste aanspreekpunt? Neem dan direct contact met hem op via zijn mobiele telefoonnummer.

Het kantoor in Landsmeer blijft geopend tot 1 september 2023. Let op: je kan tot die tijd alleen nog op afspraak langskomen in Landsmeer. Vanzelfsprekend ben je ook welkom in één van onze andere vestigingen. Per 1 juli vervalt het postbusnummer van De Miranda. Post kan je sturen naar You Sure: postbus 4054, 2980 GB Ridderkerk. 

Nee, het postbusnummer van De Miranda vervalt per 1 juli 2023. De post mag voortaan naar You Sure: postbus 4054, 2980 GB Ridderkerk. 

Wat vervelend dat je schade hebt! Neem contact met ons contact op via het algemene telefoonnummer: 085 489 17 75. Is Richard jouw eerste aanspreekpunt? Neem dan direct contact met hem op via zijn mobiele telefoonnummer.

Neem contact met ons contact op via het algemene telefoonnummer: 085 489 17 75. Is Richard jouw eerste aanspreekpunt? Neem dan direct contact met hem op via zijn mobiele telefoonnummer.

Dat klopt. Door de administratieve wijziging zal You Sure vanaf nu de verzekeringspremie innen. Er verandert niets in jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. De te betalen premie wordt voortaan door ons (You Sure) geïncasseerd (incassant ID: NL73ZZZ341309000000).

Het is mogelijk dat de incassodatum is aangepast. Dit heeft geen effect op de dekking van jouw verzekeringen. Heb je door de nieuwe datum betalingsproblemen ondervonden? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Dan vinden we samen een oplossing.

Betaal je per factuur? Let dan op het gewijzigde rekeningnummer (NL34 RABO 0102 22 63 85).

In jouw persoonlijke KlantenPortal van You Sure vind je binnenkort een overzicht van alle verzekeringen die je via ons hebt lopen. Inclusief de voorwaarden en polissen. Het kan zijn dat op dit moment nog niet al je verzekeringen zichtbaar zijn. Daar wordt hard aan gewerkt.

Deze wordt omgezet naar DIN Assuradeuren, een partner van You Sure. Deze omzetting is alleen een administratieve wijziging. Er verandert niets in jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. De te betalen premie wordt voortaan door ons (You Sure) geïncasseerd (incassant ID: NL73ZZZ341309000000). Betaal je per factuur? Let dan op het gewijzigde rekeningnummer (NL34 RABO 0102 22 63 85).

Deze wordt omgezet You Sure. Waar je voorheen De Miranda (zakelijk) Verzekeringspakket op je polisblad zag staan, zie je nu You Sure (zakelijk) Verzekeringspakket op jouw polisblad staan. Dit verwerken wij handmatig, waardoor het wat langer kan duren voordat je deze wijziging ziet. De voorwaarden van jouw verzekeringen wijzigen niet.

550_kerwoorden-001.jpg
550_kerwoorden-002.jpg
550_kerwoorden-003.jpg

Goed advies is nog maar het begin

Je leert ons kennen als een betrouwbare, competente, dynamische, gedurfde en opgewekte organisatie.

Onze missie
Wij zijn de verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Betrouwbaar, competent en dynamisch met een innovatieve aanpak. Het draait bij ons om ‘You”. De klant staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden.

Onze visie
Voor ons is een persoonlijke band erg belangrijk. Zonder vertrouwen geen persoonlijke band. Daarom nemen wij de moeite om je goed te leren kennen en te begrijpen. Of dit nu is in één van onze vestigingen, telefonisch, per e-mail of op onze website. Wij streven ernaar dat jij je belangrijk voelt. Ons motto is dan ook niet voor niets: goed advies is nog maar het begin.

Wij zijn You Sure

Wij adviseren je graag. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat de voorwaarden zijn van verschillende aanbieders in Nederland. Deze kennis gebruiken wij om voor jou het beste product te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.