Specialist voor koeriers en transportbedrijven

You Sure Drive is dé verzekeringsspecialist in Nederland voor koeriers en transportbedrijven, met als focusgebied zakelijke voertuigen en wagenparken. Als onafhankelijk adviseur vinden wij de beste verzekering(en) voor jouw situatie, passend bij jouw bedrijf en jouw wensen en behoeften.

Onze meerwaarde voor jou

Met meer dan 30 jaar ervaring ben je bij You Sure Drive altijd verzekerd van:

  • Persoonlijk en onafhankelijk advies
  • Altijd goed verzekerd onderweg
  • Vast specialistenteam dat jou totaal ontzorgt
  • Soepele afhandeling van schades
Bestelwagenverzekering: Bestelwagen verzekeren | YouSure.jpg

Gratis offerte aanvragen

Heb jij behoefte aan een vrijblijvende offerte? Wij gaan voor jou op zoek naar de beste verzekeringen. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en behoeften. Wij selecteren de verzekeringen die qua premie, dekking en voorwaarden het beste passen bij jouw bedrijf.

550_autoverzekering 001.jpg

"Jij focust je op ondernemen, ik regel de rest."

Ik begrijp dat jij geen tijd hebt om je bezig te houden met verzekeringen. Jij bent 24/7 bezig met je bedrijf en altijd onderweg. Ik zorg ervoor dat jij en jouw medewerkers altijd goed verzekerd onderweg zijn. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. En loop je schade terwijl je onderweg bent? Ook dan sta ik klaar om je te helpen. Mijn doel is om jou totaal te ontzorgen, zodat jij je kan focussen op ondernemen. Naar je verzekeringen hoef je niet om te kijken, want dat regel ik. Kennismaken? Je kan mij bereiken door te bellen naar 085 489 17 75 of een e-mail te sturen naar drive@yousure.nl- Sjafieq Jarmohamed, Verzekeringsspecialist You Sure Drive

Sjafieq Jarmohamed You Sure Drive.jpg

Vragen over het verzekeren van jouw koeriers- of transportbedrijf?

Wij weten hoe ingewikkeld verzekeringen soms lijken. Zeker als je er niet elke dag mee bezig bent. Gelukkig zijn wij dat wel! Heb je vragen over het verzekeren van jouw koeriers- of transportbedrijf? Of heb je behoefte aan vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je altijd goed verzekerd onderweg bent.

550_goederentransportverzekering 001.jpg

Wij zijn You Sure

Wij zijn jouw verzekeringsadviseur. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat alle verzekeraars in Nederland aanbieden en tegen welke voorwaarden. Deze kennis gebruiken wij om voor jou of jouw bedrijf de beste verzekeringen te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.