Welkom bij You Sure

Als klant van Clercx Liebau heten wij je van harte welkom bij You Sure. Dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Goed advies is nog maar het begin. Het draait bij ons om: ‘You’. Jij staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden. In de financiële sector onderscheiden wij ons door persoonlijke benadering, betrouwbaar advies, snelheid en innovatie.

Per 1 april 2023 groeit Clercx Liebau verder onder de naam en versterking van You Sure. Je vertrouwde contactpersonen staan nog steeds voor je klaar, ze helpen je verder onder de naam You Sure. Voor vragen over je verzekeringen, lopende schades en (onverhoopt) toekomstige schades kan je contact met ons opnemen per e-mail via: info@yousure.nl of via 085 489 17 75. Onze receptie zorgt ervoor dat je in contact wordt gebracht met je contactpersoon.​​​

beeld_service.jpg

Geef jouw e-mailadres door

Om je goed van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat wij up-to-date contactgegevens van je hebben. Geef deze gemakkelijk door via onderstaand formulier.

 

*
*
*
*
Bijvoorbeeld: 1234 AB

Veelgestelde vragen

Wij zijn, net als Clercx Liebau, een verzekeringsadviseur. Je kan contact met ons opnemen als je vragen hebt over je verzekeringen. Heb je schade opgelopen? Dan helpen wij je verder met de afwikkeling hiervan. Naast verzekeringen kan je bij ons ook terecht voor onafhankelijk advies over hypotheken en kredieten.

Jazeker. Er verandert niets in jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. Mogelijk ontvang je een beëindigingsbevestiging van je verzekeringen van de verzekeraar. Dit komt door een administratieve wijziging. Je hoeft hier niets mee te doen. En maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd.

Nee. Er verandert niets in jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. Mogelijk ontvang je een beëindigingsbevestiging van je verzekeringen van de verzekeraar. Dit komt door een administratieve wijziging. Je hoeft hier niets mee te doen. En maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd.

Dit komt door een administratieve wijziging. Je hoeft hier niets mee te doen. En maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd.

Jazeker. De vertrouwde medewerkers van Clercx Liebau staan nog steeds voor je klaar. Alleen de heer en mevrouw Liebau hebben afscheid genomen. Bij telefonisch contact kan je de receptioniste vragen naar jouw contactpersoon. Zij zal je naar hem of haar doorverbinden. Wil je liever langskomen? Je bent van harte welkom op het kantoor in Breda

Het handigste is om te bellen met het telefoonnummer van You Sure: 085 489 17 75. Onze collega's helpen je graag bij vragen of het afhandelen van een schade. Het oude telefoonnummer van Clercx Liebau werkt ook nog en schakelt voorlopig door naar You Sure.

Je kan ons bereiken via het contactformulier, stuur een mail naar info@yousure.nl of bel ons op 085 489 17 75.

Nee, het kantoor aan de Kanaaldijk in Helmond is gesloten. Clercx Liebau is verhuisd naar Lage Mosten 1 in Breda. Bekijk hier alle vestigingen waar je terecht kan.

Wat vervelend dat je schade hebt! Natuurlijk helpen wij je op weg. Je kan online schade melden of bel ons op 085 489 17 75.

De medewerkers van Clercx Liebau staan nu bij You Sure voor je klaar. Jouw vertrouwde contactpersoon zorgt dus nog steeds voor de afwikkeling van de schade. Bij vragen kan je mailen naar info@yousure.nl, gebruik ons contactformulier of bel met 085 489 17 75. Dan ontvang je zo snel mogelijk een update over jouw schademelding.

Dat klopt. Door de administratieve wijziging zal You Sure vanaf nu de verzekeringspremie innen. Er verandert niets in jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. De te betalen premie wordt voortaan door ons (You Sure) geïncasseerd (incassant ID: NL73ZZZ341309000000).

Het is mogelijk dat de incassodatum is aangepast. Dit heeft geen effect op de dekking van jouw verzekeringen. Heb je door de nieuwe datum betalingsproblemen ondervonden? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Dan vinden we samen een oplossing.

Betaal je per factuur? Let dan op het gewijzigde rekeningnummer (NL34 RABO 0102 22 63 85).

In jouw persoonlijke KlantenPortal van You Sure vind je binnenkort een overzicht van alle verzekeringen die je via ons hebt lopen. Inclusief de voorwaarden en polissen. Het kan zijn dat op dit moment nog niet al je verzekeringen zichtbaar zijn. Daar wordt hard aan gewerkt. 

Deze wordt omgezet naar DIN Assuradeuren, een partner van You Sure. Deze omzetting is alleen een administratieve wijziging. Er verandert niets in jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. De te betalen premie wordt voortaan door ons (You Sure) geïncasseerd (incassant ID: NL73ZZZ341309000000). Betaal je per factuur? Let dan op het gewijzigde rekeningnummer (NL34 RABO 0102 22 63 85).

550_kerwoorden-001.jpg
550_kerwoorden-002.jpg
550_kerwoorden-003.jpg

Goed advies is nog maar het begin

Je leert ons kennen als een betrouwbare, competente, dynamische, gedurfde en opgewekte organisatie.

Onze missie
Wij zijn de verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Betrouwbaar, competent en dynamisch met een innovatieve aanpak. Het draait bij ons om ‘You”. De klant staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden.

Onze visie
Voor ons is een persoonlijke band erg belangrijk. Zonder vertrouwen geen persoonlijke band. Daarom nemen wij de moeite om je goed te leren kennen en te begrijpen. Of dit nu is in één van onze vestigingen, telefonisch, per e-mail of op onze website. Wij streven ernaar dat jij je belangrijk voelt. Ons motto is dan ook niet voor niets: goed advies is nog maar het begin.

Wij zijn You Sure

Wij adviseren je graag. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat de voorwaarden zijn van verschillende aanbieders in Nederland. Deze kennis gebruiken wij om voor jou het beste product te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.