Welkom bij You Sure!

Als klant van MFP Financieel Advies heten wij je van harte welkom bij You Sure. Wij zijn er trots op dat MFP Financieel Advies ervoor heeft gekozen zich bij You Sure aan te sluiten. Hierdoor mogen wij jou verwelkomen. Natuurlijk doen wij er alles aan om de financiële dienstverlening die je gewend bent, net zo goed voort te zetten. Want het draait bij ons om: ‘You’. Jij staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden.

Wij onderscheiden ons door persoonlijke benadering, betrouwbaar advies, snelheid en innovatie. Voor vragen over je verzekeringen, schadegevallen en (onverhoopt) toekomstige schades kan je contact met ons opnemen via: info@yousure.nl of via 085 489 17 75. Wij brengen je dan direct in contact met jouw contactpersoon.

beeld_service.jpg

Geef jouw e-mailadres door

Om je goed van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat wij complete en actuele contactgegevens van je hebben. Geef deze daarom direct door via dit formulier: wel zo makkelijk en binnen één minuut geregeld!

 

*
*
*
*
Bijvoorbeeld: 1234 AB

Veelgestelde vragen

Wij zijn, net als MFP Financieel Advies, een verzekerings- en hypotheekadviseur met aandacht voor jouw persoonlijke en financiële situatie. Je kan contact met ons opnemen als je vragen hebt over je verzekeringen en/of hypotheek. Heb je schade opgelopen? Dan helpen wij je verder met de afwikkeling hiervan.

Jazeker. Er verandert niets aan jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de te betalen premie, betaalwijze en de voorwaarden. In een enkel geval ontvang je een bevestiging van de beëindiging van jouw verzekering van de verzekeringsmaatschappij. Dit komt door de administratieve wijziging bij de verzekeringsmaatschappij. Maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd. Uiteraard corrigeren wij dit direct voor je.

Jouw verzekeringen, die momenteel bij MFP Financieel Advies zijn ondergebracht, worden binnenkort opgenomen in de administratie van You Sure. Waar je nu nog MFP Financieel Advies op jouw polisblad ziet staan, zie je straks You Sure op jouw polisblad staan. Dit verwerken wij handmatig, waardoor het wat langer kan duren voordat je deze wijziging ziet. De te betalen premie, betaalwijze, voorwaarden en dekking van jouw verzekeringen wijzigen niet.

Nee. Er verandert niets aan jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de te betalen premie, betaalwijze en de voorwaarden. In een enkel geval ontvang je een bevestiging van de beëindiging van jouw verzekering van de verzekeringsmaatschappij. Dit komt door de administratieve wijziging bij de verzekeringsmaatschappij. Maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd. Uiteraard corrigeren wij dit direct voor je.

Dit komt door de administratieve wijziging bij de verzekeringsmaatschappij. Maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd. Uiteraard corrigeren wij dit direct voor je.

Voor vragen over jouw lopende hypotheek kan je contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 085 489 17 75. Onze hypotheekadviseurs helpen je graag verder.

Ja. Maarten, Frank en Pieter zijn allen verbonden aan You Sure. Maarten leidt operationeel onze vestiging in Asten. Frank en Pieter zijn als adviseurs gespecialiseerd in hypotheekadvies en financiële planning.

Ja. Je kan contact met hen opnemen via het telefoonnummer: 085 489 17 75. Het oude telefoonnummer van MFP Financieel Advies werkt nog en schakelt vanaf 1 juli 2024 door naar bovengenoemde telefoonnummer.

Frank en Pieter zijn als adviseurs verbonden aan You Sure. Zij zijn gespecialiseerd in hypotheekadvies en financiële planning. Neem gerust contact met Frank en Pieter op voor advies over financiële planning.

Voor pensioenadvies kan je contact opnemen met onze collega’s van Felixx® werk & inkomen via het telefoonnummer: 085 083 10 00 of via info@felixxwerkt.nl

Felixx® werk & inkomen is, net als You Sure, onderdeel van Yellow Hive en brengt de kennis en ervaring op het gebied van pensioenen, personeelsverzekeringen, arbodienstverlening, salarisadministratie en HR-dienstverlening samen. Meer informatie vind je op www.felixxwerkt.nl.

Je kan contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 085 489 17 75. Wij helpen je graag bij vragen of het afhandelen van een schade. Het oude telefoonnummer van MFP Financieel Advies werkt nog en schakelt vanaf 1 juli 2024 door naar bovengenoemde telefoonnummer.

Je kan ons bereiken via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@yousure.nl of door te bellen naar ons telefoonnummer 085 489 17 75.

Ja. Vorig jaar is MFP Financieel Advies verhuisd van Heeze naar Asten. Je bent van harte welkom op het adres: Markt 14, 5721 GE in Asten. Vanzelfsprekend ben je ook welkom in één van onze andere vestigingen.

Nee. Het postbusadres van MFP Financieel Advies vervalt op 1 juli 2024. Een poststuk kan je voortaan sturen naar het postbusadres van You Sure: postbus 4054, 2980 GB Ridderkerk. 

Let op: post ontvangen op het postbusadres in Heeze wordt niet automatisch doorgezonden naar het postbusadres van You Sure. 

Wat vervelend dat je schade hebt! Natuurlijk helpen wij je graag op weg. Je kan online je schade melden of neem contact met ons op via ons telefoonnummer: 085 489 17 75.

Neem hierover contact met ons via ons telefoonnummer: 085 489 17 75.

Op dit moment zijn wij druk bezig met het inrichten van jouw persoonlijke KlantenPortal. In jouw persoonlijke You Sure KlantenPortal vind je een overzicht van alle verzekeringen die je bij ons hebt ondergebracht. Inclusief de voorwaarden en polissen. Je ontvangt hier binnenkort meer informatie over van ons. Het kan zijn dat op dit moment nog niet al jouw verzekeringen zichtbaar zijn. Daar wordt hard aan gewerkt.

Deze wordt omgezet naar Yinco, partner van You Sure. Deze omzetting is alleen een administratieve wijziging. Er verandert niets in jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie en de voorwaarden. De te betalen premie wordt voortaan door ons (You Sure) geïncasseerd (incassant ID: NL73ZZZ341309000000). Betaal je per factuur? Let dan op het gewijzigde rekeningnummer (NL34 RABO 0102 22 63 85).  

Let op: het is mogelijk dat de incassodatum is aangepast. Dit heeft geen effect op de dekking van jouw verzekeringen. Heb je door de nieuwe datum betalingsproblemen ondervonden? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Dan vinden we samen een oplossing.

550_kerwoorden-001.jpg
550_kerwoorden-002.jpg
550_kerwoorden-003.jpg

Goed advies is nog maar het begin

Je leert ons kennen als een betrokken, betrouwbare, competente, dynamische, gedurfde en opgewekte organisatie.

Onze missie
Wij zijn de verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Betrouwbaar, competent en dynamisch met een innovatieve aanpak. Het draait bij ons om ‘You”. De klant staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden.

Onze visie
Voor ons is een persoonlijke band erg belangrijk. Zonder vertrouwen geen persoonlijke band. Daarom nemen wij de moeite om je goed te leren kennen en te begrijpen. Of dit nu is in één van onze vestigingen, telefonisch, per e-mail of op onze website. Wij streven ernaar dat jij je belangrijk voelt. Ons motto is dan ook niet voor niets: goed advies is nog maar het begin.

Wij zijn You Sure

Wij adviseren je graag. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat de voorwaarden zijn van verschillende aanbieders in Nederland. Deze kennis gebruiken wij om voor jou het beste product te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.