Welkom bij You Sure

Als klant van RAAT Adviesgroep heten wij je van harte welkom bij You Sure. Dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Goed advies is nog maar het begin. Het draait bij ons om: ‘You’. Jij staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden. In de financiële sector onderscheiden wij ons door persoonlijke benadering, betrouwbaar advies, snelheid en innovatie.

Per 1 november 2023 groeit RAAT Adviesgroep verder onder de naam en versterking van You Sure. Voor vragen over je verzekeringen, lopende schades en (onverhoopt) toekomstige schades kan je vanaf 1 november contact met ons opnemen per e-mail via: info@yousure.nl of via 085 489 17 75. Onze receptie zorgt ervoor dat je in contact wordt gebracht met je contactpersoon.​​​

beeld_service.jpg

Geef jouw e-mailadres door

Om je goed van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat wij up-to-date contactgegevens van je hebben. Geef deze gemakkelijk door via onderstaand formulier.

 

*
*
*
*
Bijvoorbeeld: 1234 AB

Veelgestelde vragen

Wij zijn, net als de RAAT Adviesgroep, een verzekerings- en hypotheekadviseur. Je kan contact met ons opnemen als je vragen hebt over je verzekeringen en/of hypotheek. Heb je schade opgelopen? Dan helpen wij je verder met de afwikkeling hiervan.

Jazeker. Er verandert niets aan jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. Mogelijk ontvang je een beëindigingsbevestiging van je verzekeringen van de verzekeraar. Dit komt door een administratieve wijziging. Je hoeft hier niets mee te doen. En maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd.

Jouw lopende verzekeringen worden ondergebracht bij You Sure. Waar je voorheen RAAT Adviesgroep op je polisblad zag staan, zie je nu You Sure op jouw polisblad staan. Dit verwerken wij handmatig, waardoor het wat langer kan duren voordat je deze wijziging ziet. De voorwaarden van jouw verzekeringen wijzigen niet.

Nee. RAAT Pensioen & Inkomen en RAAT Finance blijven zelfstandig bestaan.

Nee. Er verandert niets aan jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. Mogelijk ontvang je een beëindigingsbevestiging van je verzekeringen van de verzekeraar. Dit komt door een administratieve wijziging. Je hoeft hier niets mee te doen. En maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd.

Dit komt door een administratieve wijziging. Je hoeft hier niets mee te doen. En maak je geen zorgen; je bent en blijft goed verzekerd.

Voor jouw lopende hypotheek kan je gewoon contact met ons opnemen via het algemene telefoonnummer: 085 489 17 75.

Jouw vertrouwde contactpersonen blijven bij ons werken, maar gaan een andere rol vervullen. Natuurlijk zijn heel veel andere collega’s je graag van dienst.

Je kan contact met ons opnemen via het algemene telefoonnummer: 085 489 17 75. Wij helpen je graag bij vragen of het afhandelen van een schade. Het oude telefoonnummer van RAAT Adviesgroep werkt nog en schakelt vanaf 1 november 2023 door naar ons algemene telefoonnummer.

Je kan ons bereiken via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@yousure.nl of door te bellen naar ons algemene telefoonnummer 085 489 17 75.

Het kantoor in Utrecht blijft geopend tot 22 december 2023. Let op: je kan tot die tijd alleen nog op afspraak langskomen in Utrecht. Vanzelfsprekend ben je ook welkom in één van onze andere vestigingen.

Wat vervelend dat je schade hebt! Natuurlijk helpen wij je graag op weg. Je kan online schade melden of neem contact met ons op via het algemene telefoonnummer: 085 489 17 75.

Neem contact met ons contact op via het algemene telefoonnummer: 085 489 17 75.

Dat klopt. Door de administratieve wijziging zal You Sure vanaf nu de verzekeringspremie innen. Er verandert niets in jouw verzekeringen. De dekking blijft hetzelfde. Net als de premie, betaalwijze en de voorwaarden. De te betalen premie wordt voortaan door ons (You Sure) geïncasseerd (incassant ID: NL73ZZZ341309000000).

Het is mogelijk dat de incassodatum is aangepast. Dit heeft geen effect op de dekking van jouw verzekeringen. Heb je door de nieuwe datum betalingsproblemen ondervonden? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Dan vinden we samen een oplossing.

Betaal je per factuur? Let dan op het gewijzigde rekeningnummer (NL34 RABO 0102 22 63 85).

In jouw persoonlijke You Sure KlantenPortal vind je binnenkort een overzicht van alle verzekeringen die je via ons hebt lopen. Inclusief de voorwaarden en polissen. Het kan zijn dat op dit moment nog niet al je verzekeringen zichtbaar zijn. Daar wordt hard aan gewerkt.

Deze wordt omgezet You Sure. Waar je voorheen het logo van RAAT Adviesgroep op je polisblad zag staan, zie je nu het logo van You Sure op jouw polisblad staan. Dit verwerken wij handmatig, waardoor het wat langer kan duren voordat je deze wijziging ziet. De voorwaarden van jouw verzekeringen wijzigen niet.

550_kerwoorden-001.jpg
550_kerwoorden-002.jpg
550_kerwoorden-003.jpg

Goed advies is nog maar het begin

Je leert ons kennen als een betrouwbare, competente, dynamische, gedurfde en opgewekte organisatie.

Onze missie
Wij zijn de verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Betrouwbaar, competent en dynamisch met een innovatieve aanpak. Het draait bij ons om ‘You”. De klant staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden.

Onze visie
Voor ons is een persoonlijke band erg belangrijk. Zonder vertrouwen geen persoonlijke band. Daarom nemen wij de moeite om je goed te leren kennen en te begrijpen. Of dit nu is in één van onze vestigingen, telefonisch, per e-mail of op onze website. Wij streven ernaar dat jij je belangrijk voelt. Ons motto is dan ook niet voor niets: goed advies is nog maar het begin.

Wij zijn You Sure

Wij adviseren je graag. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat de voorwaarden zijn van verschillende aanbieders in Nederland. Deze kennis gebruiken wij om voor jou het beste product te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.