Hoe cyberveilig is jouw bedrijf? Ontdek het op 26 oktober! 

De wereld digitaliseert. Dit brengt kansen én risico's met zich mee. Vorig jaar was meer dan de helft van ondernemend Nederland slachtoffer van cybercrime. Geen ver van je bed show dus. De noodzaak voor sterke en betrouwbare cyberbeveiliging neemt alleen maar toe. Om deze reden heeft de Europese Unie de NIS2-richtlijn ingevoerd. Deze cybersecuritywetgeving moet zorgen voor een betere bescherming van organisaties tegen cyberaanvallen.

  • Maar wat houdt de NIS2-richtlijn eigenlijk in?
  • Wat betekent deze cybersecuritywetgeving voor jouw bedrijf?
  • Hoe versterk je de cyberveiligheid van jouw bedrijf?
  • En wat is voor jouw bedrijf de meerwaarde van een cyberverzekering?

Tijdens het kennisevent op donderdag 26 oktober van 12.45 tot 17.30 uur in het Willem II stadion in Tilburg geven vier cyberspecialisten antwoord op deze vragen en meer!

 

Programma

We heten jullie van harte welkom!

De aftrap wordt gegeven door dagvoorzitter Alex Otten!

Bouke trapt de dag af met het spannende eerste deel van zijn NIS2 PubQuiz. Op een speelse manier word je voorbereid op de NIS2, en duik je in de wereld van privacy en beveiligingsvraagstukken die gedurende de dag aan bod zullen komen.

Marieke werpt een blik op de nieuwe Europese NIS2-richtlijn, beter bekend als 'The Network and Information Security Directive'. Deze richtlijn legt nieuwe eisen op aan organisaties op het gebied van cybersecurity en zal aanzienlijke gevolgen hebben in de praktijk.

Erik Kolsteren neemt je aan de hand van een recente cyberschade mee in wat er gebeurt wanneer een MKB-bedrijf gehackt wordt. Ook legt hij uit hoe je het cybercriminelen moeilijker kan maken en hoe een cyberverzekering jouw bedrijf kan beschermen tegen de gevolgen van cybercrime.

Jean-Paul onthult de geheimen van (ethische) hackers. Daarbij is het niet de vraag of, maar wanneer een cyberaanval plaatsvindt. 

Even tijd voor een netwerkbreak! Tijd om te netwerken, een kopje koffie of thee en het maken van nieuwe connecties.

Bouke neemt jullie mee naar het spannende tweede deel van de NIS2 PubQuiz. Hier zullen wij zien hoe goed je hebben opgelet en wat we hebben geleerd gedurende de dag. Een boeiende en vermakelijke manier om onze kennis te testen!

Het kennisevent wordt afgesloten met een interactief panelgesprek waar alle sprekers aan deelnemen.

Na het panelgesprek is het tijd voor een borrel. Proost!

"Zie ik jou op 26 oktober in het Willem II stadion in Tilburg?"

Van zzp'ers tot multinationals: cybercriminelen maken geen onderscheid. De kans is groot dat ook jouw bedrijf ooit slachtoffer wordt van cybercrime. Het is daarom belangrijk om te investeren in de cyberveiligheid van jouw bedrijf. Neem preventieve maatregelen. En sluit een cyberverzekering af. Want wat als er digitaal wordt ingebroken, ondanks dat je veel hebt gedaan om dit te voorkomen? Dan is een cyberverzekering geen overbodige luxe, maar pure noodzaak. Samen maken we jouw cyberrisico's beheersbaar. - Erik Kolsteren, Adviseur Risicomanagement

Erik Kolsteren.jpg

Kennisevent Cyberveiligheid

Willem II stadion in Tilburg

Donderdag 26 oktober 2023

12.45 - 17.30 uur

Vragen over het event?

Heb je vragen over het kennisevent? Neem dan gerust contact met ons op. Collega Erik Kolsteren (Adviseur Risicomanagement) staat klaar om jouw vragen te beantwoorden!

540_speciale-risico's-001.jpg

Wij zijn You Sure

Wij zijn jouw verzekeringsadviseur. Dat betekent dat onze adviseurs weten wat alle verzekeraars in Nederland aanbieden en tegen welke voorwaarden. Deze kennis gebruiken wij om voor jou of jouw bedrijf de beste verzekeringen te vinden. Een menselijke vergelijkingstool die met je meedenkt. Wij geven altijd onafhankelijk advies. Jij maakt zelf de keuze.