Wij zijn You Sure!

You Sure is dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Goed advies is nog maar het begin. Het draait bij ons om: ‘You’. Jij staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden. In de financiële sector onderscheiden wij ons door persoonlijke benadering, betrouwbaar advies, snelheid en innovatie. Via de You Sure KlantenPortal hebben onze klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in belangrijke documenten en contactgegevens.

Sinds de oprichting in oktober 2011 is onze huidige omvang bereikt door een combinatie overnames en door zelfstandig te groeien. In 2022 stonden wij als nummer 11 (met 60,5 miljoen euro omzet) in de Top 100 Intermediairs van AMWeb.

540_werkenbij.jpg
550_Arbeidsvoorwaarden-002.jpg
550_Salarisadministratie-003.jpg
550_jij-en-jouw-gezin-005.jpg

Samen is beter dan alleen

Wij zijn onderdeel van Yellow Hive. Niet alleen wij horen er bij. Ook onze eigen merken en onze partners.

Onze merken
Om jou altijd betrouwbaar advies te kunnen geven, hebben wij specialistische teams. Soms binnen You Sure, soms binnen één van onze eigen merken. Recent sloten nieuwe merken zich bij ons aan.

Onze partners
Samen met Felixx® werk & inkomen en Yinco vormen wij een dynamisch platform dat actief is in de financiële sector en een sterke focus heeft op verzekeringen. Wij zijn een warme en enthousiaste club met mensen. Dat zie je terug in de kleur geel. Wat staat voor geluk en plezier.

550_over-ons-003.jpg
550_over-ons-005.jpg
550_over-ons-002.jpg

Voel je welkom in onze vestigingen

Regel jij je zaken liever bij ons aan tafel met een kop koffie in je hand? Voel je welkom in één van onze vestigingen. Op onze kaart kan je gemakkelijk zien welk kantoor er bij jou in de buurt zit.

Werken bij You Sure

Werken in de financiële sector klinkt niet zo spannend - onze ambities en bedrijfscultuur zijn dat wel. Wij groeien hard, zetten in op innovatie en hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten en collega's hoog op onze prioriteitenlijst staan. Wij durven te zeggen dat wij de leukste teams in de financiële sector hebben! Of je nu wilt werken als adviseur, op de polis- of financiële administratie of het merk You Sure wilt versterken samen met Team HR of Marketing.