Samen is beter dan alleen

You Sure is dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Goed advies is nog maar het begin. Het draait bij ons om: ‘You’. Jij staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden. 

Wij zijn samen met onze partners Felixx® werk & inkomen, Yinco en ClearRisk onderdeel van Yellow Hive. Zo vormen wij een dynamisch platform dat actief is in de financiële sector en een sterke focus heeft op verzekeringen.

Onze partners

ClearRisk is een landelijk onafhankelijk expertise- en taxatiebureau voor bedrijven en ondernemingen. Van groot tot klein. Van middenstand tot MKB. Van horeca tot zware industrie. ClearRisk voert de analyses, inspecties, taxaties en expertise uit voor verzekeraars, verzekeringsadviseurs en ondernemingen. Specialist in het voorkomen, beoordelen én beperken van schade. Zo kunnen wij een totaaloplossing bieden die ondernemers ontlast en verzekeraars ondersteunt. Net als You Sure is ClearRisk onderdeel van Yellow Hive.

De vijf belangrijkste kernwaarden van De Wit Assurantiën zijn: professioneel, klantgericht, betrouwbaar, menselijk en oplossingsgericht. Deze kernwaarden zijn terug te zien in hun werkwijze. Klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht van De Wit Assurantiën, doordat zij regionaal aanwezig zijn en per situatie met gerichte oplossingen komen. Sinds 1 januari 2024 is De Wit Assurantiën een onderdeel van Yellow Hive.

DSV Verzekeringen is onderdeel van de DSV Assurantiegroep en vormt sinds 2021 een strategisch partner van You Sure. Al meer dan 30 jaar is DSV Verzekeringen actief in de assurantiebranche, waardoor relaties kunnen rekenen op deskundigheid en onafhankelijkheid. Als het gaat om risicomanagement in het gemeentelijke en (groot)zakelijke segment vormen zij dé gesprekspartner voor verzekeringsoplossingen. 

Felixx® werk & inkomen is strategisch partner van You Sure en onderdeel van Yellow Hive. Felixx® brengt de kennis en ervaring op het gebied van pensioenen, personeelsverzekeringen, arbodienstverlening, salarisadministratie en HR-vraagstukken samen. Goed werkgeverschap is nog maar het begin.

Met de digitale totaaloplossing van Felixx® worden het werk en de zorgen van werkgevers compleet uit handen genomen. Werkgevers hoeven zich geen zorgen meer te maken over de bedrijfscontinuïteit. Maar ook niet over andere risico’s in de werkomgeving.

FortNova biedt totaaloplossingen op ICT-gebied binnen de verzekeringsbranche. Administratieve handelingen worden sneller, simpeler én goedkoper. Zo helpt FortNova haar klanten de werkprocessen makkelijker te maken. Klanten houden daarmee tijd over om te doen wat ze graag doen: hun eigen klanten adviseren. Sinds 1 januari 2024 is FortNova onderdeel van Yellow Hive.

INTRAMAR is inmiddels 30 jaar actief in verzekeringen voor de internationale offshore olie-, gas- en windenergiesector. Een vak apart door de vele operationele en wettelijke eisen, waardoor maatwerk een must is. INTRAMAR kent de risico's van deze branche door en door, waardoor zij de perfecte gesprekspartner zijn voor verzekeringsoplossingen. INTRAMAR is sinds 1 oktober 2023 onderdeel van Yellow Hive en werkt vanuit Den Helder.

Maesstad en Maeshave Assuradeuren zijn gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor de logistieke sector in binnen- en buitenland. Het Rotterdamse bedrijf is al bijna 30 jaar actief als makelaar in assurantiën. Met hun mentaliteit 'geen woorden, maar daden' heeft het assurantiekantoor een sterke positie opgebouwd bij logistieke dienstverleners door heel Europa. Maesstad en Maeshave Assuradeuren zijn partner van You Sure en onderdeel van Yellow Hive. 

Bij No Risk vind je alle media- en entertainmentspecialisten bij elkaar. Als één van de grootste Nederlandse verzekeringsmakelaars voor de film-, muziek en evenementenbranche verzekert No Risk jaarlijks duizenden evenementen over de hele wereld. Van grote muziekfestivals tot dorpsfeesten, van sportevenementen tot beurzen, congressen en concerten. No Risk is strategisch partner van You Sure en onderdeel van Yellow Hive.

Van Olst de Graaff & Co is een gespecialiseerde makelaar in maritieme sectoren, zoals de visserij en binnenvaart. In de wereld van de visserij, scheepvaart, weg- en watertransport, op -en overslag en industrie voelen zij zich als een vis in het water. Met deze ervaring hebben zij een succesvolle onderneming gebouwd. Sinds 1 januari 2024 is Van Olst de Graaff & Co een onderdeel van Yellow Hive.

Sinds 18 december 2023 is Verzekerd & Wel strategische partner van You Sure en onderdeel van Yellow Hive. Verzekerd & Wel is dé specialist in maatwerkverzekeringen en personeelsdiensten in de horeca en staat paraat om jou persoonlijk advies te geven over: brandverzekeringen, hypotheken en nog veel meer.

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars bieden zij verzekeringsoplossingen. Als coverholder van Lloyd's of London is Yinco altijd op zoek naar de beste verzekeringsoplossing in de markt. Kan het risico niet in Nederland worden verzekerd? Dan wordt de oplossing in het buitenland gezocht. Yinco werkt samen met meer dan vijfhonderd verzekeringsadviseurs en is daarmee dé schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur.

Onderdeel van Yellow Hive

Wij zijn onderdeel van Yellow Hive - The Insurance Company. Yellow Hive is een dynamisch platform actief in de financiële sector met een sterke focus op verzekeringen. Niet alleen voor particulieren, ook voor bedrijven. De collega’s voorzien de klanten van totaaloplossingen voor een financieel zorgeloze toekomst. Yellow Hive is de fundering van de merken: You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco. Een enthousiaste club met mensen. Dat zie je terug in de kleur geel, wat staat voor geluk en plezier.