Samen is beter dan alleen

You Sure is dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Goed advies is nog maar het begin. Het draait bij ons om: ‘You’. Jij staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden. 

Wij zijn samen met onze partners Felixx® werk & inkomen, Yinco en ClearRisk onderdeel van Yellow Hive. Zo vormen wij een dynamisch platform dat actief is in de financiële sector en een sterke focus heeft op verzekeringen.

Onze partners

ClearRisk is een landelijk onafhankelijk expertise- en taxatiebureau voor bedrijven en ondernemingen. Van groot tot klein. Van middenstand tot MKB. Van horeca tot zware industrie. ClearRisk voert de analyses, inspecties, taxaties en expertise uit voor verzekeraars, verzekeringsadviseurs en ondernemingen. Specialist in het voorkomen, beoordelen én beperken van schade. Zo kunnen wij een totaaloplossing bieden die ondernemers ontlast en verzekeraars ondersteunt. Net als You Sure is ClearRisk onderdeel van Yellow Hive.

DIN Assuradeuren is strategisch partner van You Sure en onderdeel van Yellow Hive. DIN is geen verzekeringsmaatschappij, maar de snelle schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van onder andere: Allianz, Allianz Global Assistance, ARAG, a.s.r., Avéro Achmea, DAS, De Goudse, Fatum, Hiscox, Markel, Midglas, MS Amlin, Nationale-Nederlanden en Zurich biedt DIN verzekeringsoplossingen voor de klanten van de met DIN samenwerkende verzekeringsadviseurs. Op termijn wijzigt de naam DIN Assuradeuren in Yinco – Your Insurance Company.

Driessen Assuradeuren is strategisch partner van You Sure en onderdeel van Yellow Hive. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf is Driessen een snelle schakel tussen de verzekeringsadviseur en de verzekeraar, zoals: Amtrust International Underwriters, Beazley, Ergo Versicherung, Lloyd’s Insurance Company, Tokio Marine Europe en Tokio Marine Kiln. Daarnaast is Driessen coverholder van Lloyd’s of Londen. Kan het risico in Nederland niet worden verzekerd? Dan zoekt Driessen de oplossing in het buitenland. Op termijn wijzigt de naam in Yinco – Your Insurance Company.

Felixx® werk & inkomen is strategisch partner van You Sure en onderdeel van Yellow Hive. Felixx® brengt de kennis en ervaring op het gebied van pensioenen, personeelsverzekeringen, arbodienstverlening, salarisadministratie en HR-vraagstukken samen. Goed werkgeverschap is nog maar het begin.

Met de digitale totaaloplossing van Felixx® worden het werk en de zorgen van werkgevers compleet uit handen genomen. Werkgevers hoeven zich geen zorgen meer te maken over de bedrijfscontinuïteit. Maar ook niet over andere risico’s in de werkomgeving.

Maesstad en Maeshave Assuradeuren zijn gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor de logistieke sector in binnen- en buitenland. Het Rotterdamse bedrijf is al bijna 30 jaar actief als makelaar in assurantiën. Met hun mentaliteit 'geen woorden, maar daden' heeft het assurantiekantoor een sterke positie opgebouwd bij logistieke dienstverleners door heel Europa. Maesstad is partner van You Sure en onderdeel van Yellow Hive. 

Bij No Risk vind je alle media- en entertainmentspecialisten bij elkaar. Als één van de grootste Nederlandse verzekeringsmakelaars voor de film-, muziek en evenementenbranche verzekert No Risk jaarlijks duizenden evenementen over de hele wereld. Van grote muziekfestivals tot dorpsfeesten, van sportevenementen tot beurzen, congressen en concerten. No Risk is strategisch partner van You Sure en onderdeel van Yellow Hive.

Onderdeel van Yellow Hive

Wij zijn onderdeel van Yellow Hive - The Insurance Company. Yellow Hive is een dynamisch platform actief in de financiële sector met een sterke focus op verzekeringen. Niet alleen voor particulieren, ook voor bedrijven. De collega’s voorzien de klanten van totaaloplossingen voor een financieel zorgeloze toekomst. Yellow Hive is de fundering van de merken: You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco. Een enthousiaste club met mensen. Dat zie je terug in de kleur geel, wat staat voor geluk en plezier.