Goed verzekerd: van het jawoord tot de honeymoon

Jullie zijn verloofd en gaan trouwen, gefeliciteerd! Laat het organiseren van de bruiloft maar beginnen. Een bruiloftverzekering beschermt jullie tegen onverwachte kosten als er iets tegenzit met de organisatie of op de dag zelf. De bruiloft is namelijk al duur genoeg. Gaan jullie op huwelijksreis? Sluit dan ook een gezamenlijke reisverzekering af. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie eerste momenten als getrouwd stel.

Waarom heb je een bruiloftverzekering nodig? 

Het leven is onvoorspelbaar, en zelfs bij de best geplande bruiloften kan er iets gebeuren waar je niet op hebt gerekend. Een bruiloftverzekering vangt de onverwachte kosten op. Zoals het verplaatsen of annuleren van de bruiloft, omdat de locatie door onvoorziene omstandigheden niet meer beschikbaar is. De gemaakte kosten bij het annuleren van de fotograaf of het vervangen van de trouwkleding. Zelfs als de plannen noodgedwongen veranderen, kunnen jullie onbezorgd blijven uitkijken naar jullie trouwdag. 

Hoe zit het met de huwelijksreis?

Na de bruiloft is het tijd om te ontspannen en te genieten van jullie huwelijksreis. Met een reisverzekering kan je heerlijk bijkomen en genieten van de wittebroodsweken, in plaats van zorgen maken over de kosten van vertraagde vluchten, medische noodgevallen of verloren bagage. 

Een gezamenlijke reisverzekering 

Nu jullie getrouwd zijn, kan je een gezamenlijke reisverzekering afsluiten voor jullie huwelijksreis. Eén polis, één maandpremie, maar beide recht op vergoeding. Vaak ben je met een gezamenlijke reisverzekering goedkoper uit dan wanneer je beide een eigen verzekering hebt. 

Wil je liever focussen op de leuke dingen regelen voor de bruiloft? Wij helpen je graag met het uitzoeken van de bruiloftsverzekering die het beste bij jullie dag past. Neem contact op met een adviseur van You Sure.

Privé Wonen 5 min 2 apr 2024 15:14 Geschreven door: You Sure

Vragen over een bruiloftverzekering?

Wij helpen en adviseren je graag. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. Goed advies is nog maar het begin.

Heb je dit al gelezen?

nws_thumb_Hoger-inbraakrisico-tijdens-de-feestdagen-.jpg
Privé Wonen 5 min

Hoger inbraakrisico tijdens de feestdagen

Inbrekers houden van de feestdagen. Vooral oudjaarsavond. Laat je feestdagen niet verpesten. Houd inbrekers buiten.

Lees meer
nws_thumb_Voorkom-onderverzekering-.jpg
Privé Wonen 5 min

Voorkom onderverzekering

Onderverzekerd? Kan dat? Ja... De reparatiekosten zijn zó hoog, maar je krijgt geen geld uitgekeerd. Waarom niet?

Lees meer
nws_thumb_Zakelijk-gebruik-maken-van-je-e-bike.jpg
Privé Onderweg 5 min

Zakelijk gebruik maken van je e-bike. Dit moet je weten!

Je e-bike zakelijk gebruiken valt niet binnen de dekking van de verzekering. Maar je werkt als fietskoerier. Welke verzekering sluit jij af?

Lees meer