You Sure stevig op het podium door overname Klap No Risk

Persbericht: You Sure heeft eind januari de overname van Klap No Risk afgerond. De toevoeging van de evenementenspecialist uit Amsterdam past binnen de ambitie van You Sure om marktleider te worden in het verzekeren van media, evenementen en filmproducties, zowel voor organisatoren als voor intermediairs. Eerder versterkte You Sure zich in deze branche door de acquisitie van DSV Assurantiegroep, Elswout AssurantieGroep en De Miranda Verzekeringen.

No Risk sterk in evenementen

Klap No Risk – voortgekomen uit een fusie tussen Klap Evenementenverzekeringen en No Risk in 2020 – is één van de grootste Nederlandse verzekeringsmakelaars voor de film-, muziek- en evenementenbranche. Jaarlijks verzekert het kantoor duizenden evenementen over de hele wereld. Van grote muziekfestivals tot dorpsfeesten, van sportevenementen tot beurzen, congressen en concerten. Als strategisch partner van You Sure gaan de media-, evenementen en filmproductiespecialisten samen met die van DSV Assurantiegroep, Elswout AssurantieGroep en De Miranda Verzekeringen verder onder de naam No Risk.

Prachtige aanvulling op evenementen- en mediaportefeuille

“Voor ons is deze transactie een geweldige aanvulling op onze portefeuille. En nog wel in een branche die ons aan het hart ligt. Wij houden van de media-, evenementen- en filmproductiebranche en hadden op dat gebied al veel expertise in huis. Nu kunnen wij marktleider worden in deze belangrijke niche. En het zal niet als een verrassing komen als ik zeg dat wij die leidende rol gaan innemen.” – Ger Knikman, CEO You Sure

Een beter alternatief dan Lloyd’s of London

“Alle media- en entertainmentspecialisten bij elkaar onder de naam No Risk. Dat gaat een enorme impuls geven aan de productontwikkeling en de groei van onze gezamenlijke portefeuille in binnen- en buitenland. Door het volume van onze portefeuille zijn wij een serieuze partij voor buitenlandse makelaars en verzekeraars. Wij zetten in op het laten groeien van de capaciteit van onze volmacht om zo een beter alternatief te zijn voor media, evenementen en filmproducties dan Lloyd’s of London.” – Maarten van Denderen

Zakelijk Privé 5 min 6 feb 2020 09:00 Geschreven door: You Sure

Heb je dit al gelezen?

nws_thumb_Een-evenement-organiseren-Dan-is-een-evenementenverzekering-onmisbaar.jpg
Zakelijk Op de werkvloer 5 min

Een evenement organiseren? Dan is een evenementenverzekering onmisbaar

Je artiest komt niet opdagen. Of je wordt aansprakelijk gesteld voor een ongeval tijdens jouw evenement. En nu? Verzeker jouw evenement.

Lees meer
nws_thumb_Hoe-groot-is-het-risico-op-cybercriminaliteit-voor-jouw-organisatie.jpg
Zakelijk Jij & Jouw bedrijf 5 min

Hoe groot is het risico op cybercriminaliteit voor jouw organisatie?

Cybercriminaliteit groeit hard. Hogere schadebedragen en meer slachtoffers. Ook jouw bedrijf kan een doelwit zijn.

Lees meer
nws_thumb_Hoe-beperk-en-verzeker-je-het-risico-op-brand.jpg
Zakelijk Jij & Jouw bedrijf 5 min

Hoe beperk en verzeker je het risico op brand?

Brand heeft meer impact dan alleen de schade zelf. Het werk komt vaak stil te liggen. Voorkomen is beter dan genezen. Check onze preventietips.

Lees meer