Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening spreekt u eenmalig een bepaald krediet af. Dit bedrag krijgt u direct in handen. U bepaalt zelf waarvoor en wanneer u het geld gebruikt. Het geleende bedrag betaalt u in vaste maandbedragen terug in een van tevoren afgesproken tijdsbestek. De rente blijft gedurende de looptijd gelijk.

De laagste rente via InnoFin

Voor het afsluiten van een persoonlijke lening werken we samen met InnoFin. Zij zijn een betrouwbare partner die zich inzet voor de best passende lening tegen de laagste rente. Dan hoeft u niet zelf op zoek naar de meest competitieve rentestand!

Een persoonlijke lening zonder kleine lettertjes

InnoFin communiceert helder over de voorwaarden, rente en totale kosten van een krediet - zonder kleine lettertjes of verborgen voorwaarden. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Op zoek naar een doorlopend krediet?

Vroeger waren er twee vormen om een persoonlijk krediet te krijgen: de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Begin 2022 zijn de laatste aanbieders gestopt met het uitgeven van een persoonlijk krediet. Als u geld wilt lenen voor een privé-uitgave, komt u altijd uit op een persoonlijke lening waarbij u één bedrag leent, over een vaste looptijd, tegen een vooraf vastgestelde rente.

Een hypotheek afsluiten

Wilt u uw eerste huis kopen, verhuizen of verbouwen? Dan past een nieuwe of vernieuwde hypotheek wellicht beter bij uw wensen. Hiervoor kunt u terecht bij de adviseurs van You Sure. 

 

Ook interessesant:

> Hypotheek 
> Hypotheekcheck
> Alle producten