You Sure nieuwe eigenaar van De Kilometerverzekering.nl

Persbericht: eind januari nam You Sure De Kilometerverzekering.nl en Rijgedragverzekering.nl over. De overname van beide bedrijven uit Bergen (NH) past in de ambitie van You Sure om zich verder te ontwikkelen tot innovatieve partij in de mobiliteitssector. Beide bedrijven sluiten goed aan bij You Sure Drive. De tak die zich richt op verzekeringen voor koeriers en bezorgers. De Kilometerverzekering.nl en Rijgedragverzekering.nl blijven voorlopig opereren onder eigen naam in Bergen.

De Kilometerverzekering.nl: al 15 jaar succesvol

Het idee van De Kilometerverzekering.nl komt van financieel dienstverlener Michael Boon die zijn initiatief in 2007 op de Nederlandse markt bracht. Het is een voordelige oplossing voor autobezitters die weinig op de weg zitten omdat de premie afhangt van het aantal gereden kilometers. De Kilometerverzekering.nl is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd verzekeringsbedrijf met eigen producten en tienduizenden verzekerden. In 2015 lanceerde Boon een nieuwe innovatie: Rijgedragverzekering.nl. Deze verzekering beloont all-risk-verzekerden voor goed rijgedrag met maximaal 20% korting op de premie.

Steeds meer vraag naar specifieke autoverzekeringen

“Wij zien in De Kilometerverzekering.nl een geweldige verrijking van ons aanbod van autoverzekeringen. Het is een modern en goed geleid bedrijf met nog veel potentie om door te groeien. Iets waar wij altijd naar op zoek zijn. Wij zien in de markt steeds meer vraag naar verzekeringen voor specifieke doelgroepen of specifiek autogebruik. Denk aan koeriers, autobezitters die weinig rijden, autodelers of private leasers. Maar ook voor jongeren zal er een goedkoper tarief moeten komen dan nu het geval is.” – Ger Knikman, CEO You Sure

Innovatieve organisatie

“You Sure is een ondernemende en innovatieve organisatie. Het is dan ook geweldig om hier samen met mijn team onderdeel van uit te maken.“ – Michael Boon

Zakelijk Privé 5 min 5 apr 2021 09:00 Geschreven door: You Sure

Heb je dit al gelezen?

nws_thumb_Een-evenement-organiseren-Dan-is-een-evenementenverzekering-onmisbaar.jpg
Zakelijk Op de werkvloer 5 min

Een evenement organiseren? Dan is een evenementenverzekering onmisbaar

Je artiest komt niet opdagen. Of je wordt aansprakelijk gesteld voor een ongeval tijdens jouw evenement. En nu? Verzeker jouw evenement.

Lees meer
nws_thumb_Hoe-groot-is-het-risico-op-cybercriminaliteit-voor-jouw-organisatie.jpg
Zakelijk Jij & Jouw bedrijf 5 min

Hoe groot is het risico op cybercriminaliteit voor jouw organisatie?

Cybercriminaliteit groeit hard. Hogere schadebedragen en meer slachtoffers. Ook jouw bedrijf kan een doelwit zijn.

Lees meer
nws_thumb_Hoe-beperk-en-verzeker-je-het-risico-op-brand.jpg
Zakelijk Jij & Jouw bedrijf 5 min

Hoe beperk en verzeker je het risico op brand?

Brand heeft meer impact dan alleen de schade zelf. Het werk komt vaak stil te liggen. Voorkomen is beter dan genezen. Check onze preventietips.

Lees meer