Over ons

Goed advies is nog maar het begin

Wij streven naar een optimale band met onze klant en geloven in persoonlijk contact. U vindt bij ons voordelige verzekeringen die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Daarnaast proberen wij u het "Rode loper gevoel" te geven. Of u ons nu belt, mailt of bezoekt: U bent onze belangrijkste klant! 

Onze verzekeringen

Dat verzekeringen er wel eens tussendoor glippen hoeven wij u waarschijnlijk niet te vertellen. Toch is het slim om zoveel mogelijk risico’s af te dekken. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Onze adviseurs staan u graag met raad en daad bij. Op basis van uw situatie voorzien wij u niet alleen van passend advies, maar regelen wij ook alles van A tot Z.

Sluit u een verzekering af, dan komt die in uw KlantenPortal terecht. Daar kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week inloggen voor een actueel overzicht.

Dienstenwijzer

De Dienstenwijzer van You Sure maakt u duidelijk waar u aan toe bent en kunt verwachten van ons als uw tussenpersoon. Wij informeren u hierin graag over onze diensten, werkwijze en de wijze waarop wij voor onze dienstverlening worden beloond.

Deze dienstenwijzer heeft puur een informatief karakter en verplicht u niet tot het afnemen van een financieel product/dienst bij ons.

Download dienstenwijzer

Samenwerking tussen You Sure en DIN Assuradeuren

DIN Assuradeuren werkt primair voor You Sure. Samen hebben we een verzekeringspakket samengesteld met uitstekende voorwaarden voor een aantrekkelijke prijs. De schadeverzekeringen die we aan onze particuliere klant aanbieden, worden zo veel mogelijk ondergebracht bij DIN Assuradeuren. Pas als deze oplossing niet bij u past, kiezen we voor andere aanbieders. Voor onze zakelijke klanten vergelijken we het aanbod van het volmachtbedrijf altijd met producten van andere aanbieders. Ook dan kiezen we samen voor de beste oplossing.

Beleid beloning medewerkers

De beloning van onze medewerkers bestaat uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. Afhankelijk van de functie (en beoordeling) kunnen onze adviseurs een gedeeltelijke variabele beloning ontvangen. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op de belangen van klant en onze onderneming op lange termijn.

De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt zowel de hoogte van het vaste als het variabele inkomen van onze medewerkers. Of een medewerker in aanmerking komt voor de variabele beloning, en de hoogte, is afhankelijk van een aantal criteria, waarvan tenminste 70% bestaat uit niet-financiële criteria. De variabele beloning is gemaximeerd tot 20% van het vaste salaris. Artikel 1:120 lid 2 van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Het totaal in 2021 aan variabele beloning uitbetaalde bedrag bedroeg € 104.996,87.

De You Sure Groep

You Sure is onderdeel van de You Sure Groep. Onder deze groep behoren verder:

DNA Yachtinsurance

Voor al uw verzekeringen op en rond het water staat DNA Yachtinsurance voor u klaar. Deze specialist adviseert als vrijstaand onderdeel van de You Sure Groep klanten over alles van de kleinste optimist tot de grootste jachthaven. DNA opereert in Nederland, België en Frankrijk, maar helpt ook booteigenaren in Duitsland en verder.

Clercx Liebau

Clercx Liebau, een bekende naam in de grootzakelijke wereld, is sinds begin 2021 'powered by' You Sure. Deze internationaal opererende tussenpersoon heeft ervaring en hart voor relaties in overvloed. Uw zaken zijn zeker veilig bij dit sterke team in Helmond.

VDSD

VDSD is dé tussenpersoon van de Bollenstreek. Vanuit hun locatie in Lisse helpen ze particulieren en zakelijke klanten met alles van verzekeringen tot pensioenen. Het laatstgenoemde bieden zij onder de naam PFP Consultants.

Holland Rijnland Assuradeuren

Holland Rijnland Assuradeuren, oftewel HRA, werkt nauw samen met VDSD. Deze samenwerking is te vergelijken met de samenwerking tussen You Sure en DIN Assuradeuren, zoals hierboven beschreven. Samen maken ze zich sterk om de beste verzekeringen aan te kunnen bieden.

Felixx.® werk en inkomen

De naam zegt het al: Felixx helpt u met al uw benodigdheden rondom werk en inkomen. Denk hierbij aan salarisadministratie, maar ook aan antwoorden op al uw HR vragen en meer.

DSV Verzekeringen

You Sure is verheugd om aan te mogen kondigen dat het DSV Assurantiegroep B.V. (“DSV”) overneemt. De overname is reeds goedgekeurd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is de veertiende overname van You Sure in 2021. Hiermee wordt de positie van You Sure als assurantietussenpersoon verder verstevigd.

DSV is in 1990 in Amsterdam opgericht en is sindsdien, als middelgrote Registermakelaar in Assurantiën (RMiA), bij uitstek de gesprekspartner wanneer het gaat om risicomanagement in het gemeentelijke en (groot)zakelijke segment. Door het verdwijnen van de fysieke assurantiebeurs, de digitalisering en het groot aantal relaties in het Gooi verhuisde DSV in 2012 naar de oude VPRO villa aan de ’s-Gravelandseweg 69 in Hilversum.

De afgelopen dertig jaar heeft DSV, naast de activiteiten binnen de gemeentelijke portefeuille en het grootzakelijke segment, zich verder gespecialiseerd op het gebied van verzekeringsoplossingen voor de media- en entertainmentbranche.

DSV zal als aparte business unit met de bestaande medewerkers kantoor blijven houden in Hilversum en zich voornamelijk gaan focussen op verzekeringsoplossingen voor de gemeentelijke sector, de grootzakelijke markt en de media- en entertainmentbranche.

Ger Knikman, CEO van You Sure: “Wij zijn zeer blij met de overname van DSV. Met hun gevestigde naam en solide reputatie als Registermakelaar in Assurantiën breiden wij ons palet aan mogelijkheden verder uit. Daarbij hebben wij met DSV ook direct de beschikking over een placing broker voor de bediening van onze overige deelnemingen binnen You Sure.”

Maarten Dulmus en Kick Pullen, Directie van DSV: “Wij denken in You Sure een uitstekende partner te hebben gevonden en zien uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega’s. De bedrijven versterken elkaar, waardoor wij in staat zijn om ons nog meer te focussen op de zaken waar wij goed in zijn. De groeiambitie van You Sure spreekt ons erg aan. Wij gaan dan ook met nog meer energie werken aan de verdere uitbreiding van het bedrijf.”