Informatie over het effect van de Coronamaatregelen op uw verzekeringen: www.yousure.nl/corona.

Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat alles voor uw uitvaart goed geregeld is. Zo hoeven uw nabestaanden niet alles zelf te regelen rondom het afscheid en bent u er zeker van dat alles gebeurt zoals u dat wenst. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart.

Wij helpen u graag met het uitzoeken welke verzekering het beste bij u past. Wilt u advies over een nieuwe verzekering of heeft u een vraag over een bestaande verzekering?

Hieronder kunt u aangeven hoe u door ons geholpen wilt worden. 

Onze adviseurs kunnen uw mogelijkheden in kaart brengen en een passend advies geven. Via deze pagina kunt u ook een en ander rondom uitvaart zelf regelen. 

Advies nodig

Kiest u voor persoonlijke ondersteuning via een adviseur? Wij hanteren € 75,- voor telefonisch advies & bemiddeling per verzekerde. Als u er voor kiest om uw volledige verzekeringspakket bij You Sure onder te brengen dan komen deze kosten te vervallen.

Wilt u een afspraak met een financieel adviseur om de mogelijkheden op uw gemak te bespreken?
Vul dan onderstaand formulier in.


Formulate Example
Uw bericht is ontvangen.
Helaas er is iets mis gegaan probeer het later nog eens.


Nuttige Informatie

You Sure werkt samen met alle grote verzekeraars in Nederland. Ook voor begrafenisverzekeringen. Hieronder vindt u een aantal nuttige tools om u op weg te helpen bij uw keuze voor het wijzigen of regelen van uw uitvaartverzekering.

UitvaartkostenCheck

Met een UitvaartkostenCheck kunt u onder andere eenvoudig uitrekenen wat het bedrag is dat u nodig heeft voor de uitvaart zoals u die voor ogen heeft. Hieronder vindt u links naar twee versies van verzekeraars waar veel van onze klanten verzekerd zijn voor hun uitvaart.

  • Klik hier voor de uitvaartkostenmeter van Monuta.
  • Klik hier voor de uitvaartkostenmeter van Ardanta.